Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám tartósítani ezt az állapotot?
8 hónapja vagyok együtt a barátommal. Az elmúlt két hónapban sok apró veszekedésünk és félreértésünk volt, amellett, hogy voltak fantasztikus napjaink, együtt töltött óráink. Szombat óta a fellegekben járok a boldogságtól és elmondása szerint ő is. Annyira érzem, hogy imád és én is imádom. Viszont egyidejűleg izgulok is, hogy nehogy valami negatívum közbejöjjön és ez az állapot nagyon-nagyon sokáig fennmaradjon. Ti éreztetek már ilyet? Esetleg tudtok valamilyen tanácsot adni, hogy minden ilyen rózsaszín legyen örökre?
F/19
van egy jó és egy rossz hírem! kezdem a rosszal, h a jó felvidítson:D
a rossz, h a rózsaszín felhő előbb-utóbb eloszlik!
de ne aggódj, mert helyette egy sokkal jobb tud maradni: a szeretet! én a harmadik évemet töltöm a párommal és nálunk már nincs az a nem látok nem hallok semmit a szerelemtől, de nagyon jól érezzük magunkat, és ott tartunk, hogy nem tudjuk elképzelni a napjainkat egymás nélkül. ezért is lettem a menyasszonya:D
szóval a szerelem egyszer úgy is elmúlik, de ha egymásnak valók vagytok, akkor hiába minden kisebb-nagyobb veszekedés úgy is ki fog derülni h egymásé vagytok
semmi nem marad rózsaszín örökre:P
de nemis baj,mert mint ahogy azt az előző válaszoló leírta,ezután a szeretet következik majd:P ami ugyanúgy jó,mint a szerelem.
ne félj attól,hogy ez a rózsaszín "köd" elmúlik,mert nálunk már majdnem másfél éve tart:P
Ehh.. senkinek se tűnt fel, vagy csak nem szóltatok érte/hoztátok szóba?
"..8 hónapja vagyok együtt a barátommal.."
"F/19"
oO
Amúgy kétlem, hogy tartósítani lehetne. Egyszer fent , egyszer lent..
A pontos, ugy 5000 éves tudományos válasz a kérdésedre (sajnos nem oktatják nyugati iskolákban, hogy ez emberek tudatlanok legyenek):
matra-sparshas tu kaunteya
sitosna-sukha-duhkha-dah
agamapayino ’nityas
tams titiksasva bharata
Csak érzékfelfogás oh Kunti fia. Boldogság és fájdalom, tél- nyár, megjelenik és eltünik. Nem állandó. Mindegyik csak egy pillanat! Próbáld meg elviselni őket Bhárata (emberek legjobb, legelittebb fajtája)!
"O son of Kunti, the nonpermanent appearance of happiness and distress, and their disappearance in due course, are like the appearance and disappearance of winter and summer seasons. They arise from sense perception, O scion of Bharata, and one must learn to tolerate them without being disturbed."
Bhagavad Gita - 2. fejezet 14.vers
Éppen ezért én azt ajálnom neked, hogy minél alaposabban éld ki és örülj ennek a pillanatnak amig csak van ilyen veled!
Tart ameddig tart. Csak annyit tehetsz, hogy nem rontod el.
Az idő minősége, a kairosz előbb utóbb megváltozik. Milyen rossz és unalmas is lenne az élet ha egész életünkben nem történne semmi csak boldogok lennénk valakivel??
Még Odüsszeusz is eljött évek után a nimfák szigetéről!
Csak annyit tehetsz, hogy ezt az időszakot is elviseled. Minnél jobban, ha lehet!
Majd eljön a pillanat amikor már másra vágysz és akkor az időnek más folyása más minősége következik. Hogy mi jön és mi volt azt az időminőséget megmutatja a valódi asztrológia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!