Vett valaki esetleg Tomi baby mosóport?
Figyelt kérdés
leírná, hogy milyen? mennyire adalékmentes? hatásos a foltokkal?
esetleg az összetevőit is leírná? acég honlapján nincs fönn, és vásárolni nem igazán tudok eljutni.
nagyon köszi!
2012. jún. 15. 10:46
1/5 anonim válasza:
Én nagyon megvagyok vele elégedve,nem rég próbáltam.Sokkal jobban kiszedi a foltokat mint a sima tomi.A kislányom bőre is bírja nem jelentkezett rajta semmilyen kiütés.Szóval nekünk bevált.A délután folyamán megnézem neked a az összetételét.
2/5 anonim válasza:
Én is csak ajánlani tudom! Az én lányom bőrének is jó, szeretem!
3/5 A kérdező kommentje:
köszi!
még az összetétel érdekelne, hogy bambusz pelenkák mosásához is alkalmas-e (ehhez spéci mosóporok jók csak).
2012. jún. 18. 09:48
4/5 anonim válasza:
Első vagyok.Bocsi elfelejtettem:(
Összetevők5-15 százalék anionos felületaktiv anyagok,oxigénalapú fehéritőszer,nemionos felületaktív anyagok,szappan,polikarboxilát,foszfonát,zeolit.Enzim,optikai fehéritő,illatanyagok.Nem tudom segítség e de a csomagra ez van ráírva.
5/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszi!
akkor sajnos erre nem jó nekünk, optikai fehérítő, fehérítő nem lehet benne.
nagyon köszi a segítséget!
2012. jún. 24. 06:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!