Mit csinál babátok miután felébred a nappali alvásából? Sír, nyüglődik, forgolódik, esetleg csendben nézelődik vagy egyből ordít? Mennyi idős?
Nálunk két véglet van. Vagy felkel, és kiabál, "énekel", vigyorog, ilyenkor meg lehetne zabálni. Vagy pedig üvölt, csapkod, hisztizik, mint aki bal lábbal kelt :D
Hát.. ilyen szempontból tiszta apja :D
20hós kiscsaj :)
Nálunk van hogy elkezd nyüglődni, nyöszörögni, máskor viszont csendesen az oldalára fordul és még vagy fél órát elvan a kiságyban anélkül, hogy sírna, vagy nemtetszésének hangot adna. Ilyenkor ha a szomszéd szobában vagyok néha észre sem veszem hogy felkelt, csak mikor pont megyek hogy megnézzem mi van vele.
Kicsit furcsállom ilyenkor, hogy nem jelzi hogy felébredt.
Kipihente magát, jókor ébredt, kinyitotta a szemét és látott valami érdekeset. Én fiam is ilyen. Volt, hogy benéztem hozzá már, ott csücsült és a rongyijával játszott olyan csöndben, hogy a bébiőr sem kapcsolt be rá.
Most meg napok óta sírva kel.
15 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!