2 éves baba mellett végig ott ültök, amíg fürdik, vagy mit csináltok közben?
Figyelt kérdés
Még a hálóban fürdetjük, közben vagy pakolok, vagy ruhát hajtogatok, vagy ilyesmik. Nemsokára viszont már a fürdőben kéne fürdetni, de nem tudom, ott lehet-e hagyni, persze úgy, hogy fél szemmel figyelnék rá.2012. jún. 14. 22:42
21/27 anonim válasza:
Természetesen egy percre sem szabad otthagynod! A fürdőszobában rengeteg érdekes és egyben veszélyes dolog van általában. Ismerős körben történt emiatt tragikus eset egy 3 éves kislánnyal. Nem részletezem hogy mi történt pontosan, a kislány áramütést kapott és meghalt. Én egyetlen másodpercre sem hagynám ott a 2 éves gyerekemet a fürdőszobában.
22/27 anonim válasza:
11 hónapos a lányom. Úgy fürdetem, hogy a kiskádat a nagyba teszem. Szépen megmosom mindenhol, majd hagyom pancsolni. Addig meg olyan dolgokat csinálok amit a fürdőben lehet. Pl fogatmosok, lemosom a sminkem. Fél szemem mindig rajta van.
23/27 anonim válasza:
Most nagyon elcsodálkoztam, hogy ilyen sokan otthagyják a kisgyereküket egyedül a vízben, én nem merném. 2,5 éves a fiam, de ott vagyok vele a fürdőszobában, szépítkezek, áttörlöm a mosdót közben, vagy csak beszélgetünk. Múltkor szomjas volt, de még egy pohár vízért sem mertem átszaladni a konyhába, inkább apának kiabáltunk, hogy hozzon, bár ez már lehet hogy túlparázás. De én nem tudnék nyugodtan pakolgatni a másik szobában.
24/27 anonim válasza:
Én annak a híve vagyok, hogy nem szabad otthagyni egyedül, de azért nnéha megesik, hogy egy pohàr vízért gyorsan kiszaladok (max 3màsodperc). Viszont egyszer apuka olvasott bent a fürdőszobában, míg a kisfiam pacsált. Mikor benéztem hozzájuk, látom, hogy 5 "kakitutaj" úszkál a kádban ki tudja mióta. Ez ugyan bármikor megeshet, de ha látom, hogy kakil a gyerek, akkor egyből ki tudom szedni. Mondjuk akkor még csak kb. 1,5 éves volt.
25/27 anonim válasza:
Jajj nagyon jót nevettem a kakitutajon :D Bár gondolom abban a percben nem volt vicces...
26/27 anonim válasza:
off, bocsánat
20-as! miért kell ilyenbe belekötni, hogy egy 2 éves már nem baba? ! az én 3 évesem bizony nekem még baba
27/27 A kérdező kommentje:
Azóta sikerült megoldanom a kérdést! Megpucolom a zöldségeket a másnapi kajához a kád mellett, amíg fürdik! :)
2012. nov. 22. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!