Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2. baba, de mikor? Ki mikor...

2. baba, de mikor? Ki mikor vallalta a masodik babat?

Figyelt kérdés

Szeretnenk majd kistestvert a fiamnak, de nem igazan tudom mikor lenne igazan alkalmas. Ezt ugy ertem, hogy jobb ha mindket gyermekem meg pici, vagy inkabb akkor erdemesebb vallalni a masodikat ha mar az elso 4-5 eves???

Kinek milyen tapasztalata van ebben???

Ja, kisfiam most 3 honapos, szoval meg csak beszedtema ez az egesz, de szeretnem kikerni a velemenyeteket, hogy mikor a legalkalmasabb kistestvert vallalni.

2012. jún. 14. 12:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szept. végén lesz a fiam 3 éves, 2 hónapja van tervbe a kistestvér. Tehát most vagyunk rajta, eddig még korainak gondoltuk. Ha most megfoganna, akkor a nagyobb már 3,5 éves lenne, mire megszületne a kicsi. Így ővele már több mindent meg tudnék beszélni, önállóbb lenne kicsit.
2012. jún. 14. 15:40
 12/12 A kérdező kommentje:

koszonom mindenki valaszat

Igen, tudom hogy csakis rajtunk mulik, illetve mas kulso tenyezokon, (anyagiak,stb...).

Igazsag szerint nem tudom mikor lenne igazan alkalmas, illetve hogy mennyi korkulonbseget szeretnenk, na de majd a parommal biztos dullore jutunk :)

En ugy erzem egyenlore szeretnem kielvezni az elso gyermek altal kapott anyai oromoket, mindent megelni vele es mindent megadni neki. Aztan ha majd eljottnek erzem az idot, akkor belevagunk majd. Remeljuk ha majd eljon az ido, nem varat sokat magara a kisteso :)

2012. jún. 14. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!