Van valami recept arra hogyan álljanak le a gyerekek a szopásról?
Figyelt kérdés
16 hónapos lesz lassan és éjjel-nappal szopizni akar.Nemsokára terveznénk a következőt.Úgy tudom akkor úgyis el kell választani.Nem akarom hirtelen ha enyhébb módszer is lenne rá.Nektek hogy sikerült.Még annyi, hogy így is alszik el sajna.Erre van vmi jó ötletetek?2012. jún. 13. 21:45
1/2 anonim válasza:
Nem kell elválasztani azért, mert jön a tesó.
Egész terhesség alatt lehet szoptatni (persze ha problémamentes a terhesség!)
Nagy lányomat 6,5 hónapos terhes koromig szoptattam, akkor ő elválasztotta magát.
De van, aki szülésig szoptat, sőt, utána lehet tandemben is.
Egyedül akkor lehet rá szükség, ha nem állt vissza a ciklusod.
Másik lányomnál nem tudtam én sem csökkenteni a szopik számát, éjjel-nappal kérte, őt 20 hónaposan elválasztottam én.
2/2 anonim válasza:
Ja, amúgy ebben (is) minden gyerek más, szóval receptek nincsenek. Ki kell kísérletezni, hogy Nálatok mi esz a megoldás...
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!