Anyukák, akik Mosonmagyaróváron vagy környékén laktok tudnátok mesélni a helyről? Milyen lehetőségek vannak a gyerekek számára?
itt lakom egy köpésre tőle ill.szigetköz pontosan ahol lakunk.
most arra gondolsz hogy itt emberevők laknak? :)
mindenkinek vannak problémái itt is és nálatok is, itt is drága minden,itt is tudnak szeretni.
hiába mondom miért gyere ha idejössz és nem tetszik.
annyi a legjobb hogy míg nálunk már nem esik az országban akkor még tocsog,egy Salgótarjáni rokonom szerint ez Magyarország se**elyuka mert itt mindig fúj a szél. :) szeretettel várlak.
:)
köszönöm az eddigi válaszokat
Vannak valami a városhoz közeli falvak,ahol olcsóbban lehet venni házat?
1. vagyok. Mindenképp Móvár? Ez a megyei napilap honlapja. Hátha találsz érdekes infókat.
[link] (ingatlanhirdetések is vannak, nézd meg!)
Igazából az lenne a fontos,hogy ne legyen messze az osztrák határ.Férjem külföldön dolgozik és így gyakrabban tudna hazajárni hozzánk,sőt ha Ausztriába talál munkát,akkor akár minden nap és ez nagyon fontos számunkra.De ezt a környéket abszolút nem ismerjük,nem is jártam még arra,férjem meg csak átutazóban volt.Ezért is tettem fel a kérdést,kíváncsi vagyok a véleményekre.:)
Köszönöm,megnézem ezt a honlapot
Szia!
Jánossomorjától 3km a határ.Akár biciklivel is ki lehet menni.Nagyon sok ház van eladó!
Ha bármi kérdésed van írj privit!
Szívesen válaszolok!
Én mindig is a környéken laktam, én szeretem. Itt jártam gimibe, egyetemre. Nyugodt hely, van kórház, rendőrség, minden ami egy városba kell, sok bolt, bevásárlóközpont. Sok kisgyerekes program van, barátkozó anyukák.
Nagyon nagy bulizási lehetőség nincs, de gondolom gyerekesként nem is ez a szempont elsődlegesen.
határmenti falu: Jánossomorja, Hegyeshalom. De igazából Óvár is közel van a határhoz, azért neked egyszerűbb lenne a városban, ha a férjed dolgozik. Mindig van albérleti lehetőség, ha kell családi házas övezetben is.
Nagyon szépen köszönöm.Igazán biztató válasz.:)
A bulizást meg már "kinőttük" inkább kirándulni,férjemmel horgászni menni szeretünk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!