Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS? Rossz lett a babám...

SOS? Rossz lett a babám véreredménye!

Figyelt kérdés
Vérvételre küldött a doktornő, mert fehérnek látta a kislányom az 1éves státuszon. Azt mondta, hogy a biztonság kedvéért nézzük meg, nehogy vashiányos legyen. Szóval megjött az eredmény és 11 helyen nincs a tartományban. Az egyik a Lymfocita 7,9, a tartomány pedig 1,20-4,40. Ez elég nagy eltérés. és még mások is vannak a tartományon kívül, de ez a legnagyobb. A doktornő a héten szabin van és a jövő héten kell visszamennem az eredménnyel, de addig beleőrülök az aggódásba. Felhívtam a saját házi dokim, de Ő azt mondta, hogy a babáknak más a tartomány, ne nézzem ami a papíron van. de hát mégis aggódom !! :( A Lymfocita az a fehérvérsejt, gyulladásra utal. Most jönnek az első fogai, már nagyon megvan duzzadva az ínye és látszik is neki. Nem lehet, hogy attól emelkedett ez a szint? Már minden rosszra gondoltam.Megőrülök!!!!
2012. jún. 13. 21:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon köszönöm mindenkinek a megnyugtató szavakat!! Most már tudok aludni is talán az éjszaka. Tényleg hálás vagyok, hogy megnyugtattatok!!! :)
2012. jún. 13. 22:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia!Nekünk is most vettek vér,t 12 hetes a babánk, szintén vashiány miatt. Nagyon sok eredménye csillagos, de ez teljesen normális az ő korukban. Nincs külön tartomány gyerekeknek és felnőtteknek. Anno a fiamnál is vettek,már kétszer is, neki is mindig ilyen eredmények jöttek ki. Nyugi.
2012. jún. 14. 07:14
 13/13 A kérdező kommentje:
Tegnap azért 2 orvos is megnézte :) Merthogy Anyukám is szólt egyik ismerős orvosnak, meg a testvérem is. Az első azt mondta minden teljes jó az eredményen. A másodiknak ezek után már nem akartam megmutatni, mert feleslegesnek tartottam már,Ő egyébként gyermekkardiológus, Viszont mindenképpen megakarta nézni. :) És azt mondta, hogy most már jó a vérkép, nincs vashiánya sem, de a közelmúltban átesett egy vírusfertőzésen. Amit nem is vettem észre. Igaz pár hete folyt a nózija kb 2 napig, de se láz, se hőemelkedése nem volt. :(
2012. jún. 15. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!