SOS? Rossz lett a babám véreredménye!
Szerintem ne aggódj túlságosan, főleg, hogy a házidokid is megerősítette, hogy a babáknak más a tartományuk. Gondolom úgy van ez, mint a terhesség idején akkor is sok csillag van pedig nincs gond. Remélem tényleg minden rendben van a babáddal, remélem jön egy tényleg hozzáértő aki megnyugtat.
Nem adott meg a dokid mobil számot? Tudom ciki a szabi alatt felhívni, de ha a te helyedben lennék és szétaggódnám magam és lenne egy mobil számom én bizony felhívnám....max mérges lesz, de megnyugtat vagy megmondja hogyan tovább ha gond van.
Ha ez a legnagyobb eltérés, az lényegében semmit nem jelent a világon. Ezek a referenciatartományok ugyanis a világon semmire nem jók, gyermekeknél, főleg ilyen piciknél egészen mások a tartományok, felesleges magadnak értelmezgetni.
Ez a lympho szám gyerekben ettől még jóval magasabb is szokott lenni, 7,9 még csak nem is emelkedett.
nyugi ezen mi is átestünk. akpott Maltofer cseppeket és azóta semmi. ne aggódj bizonyos fokú eltérés a kicsiknél jelen van. adtuk neki 2 hónapig a Maltofer cseppet 10-15 cseppet minden nap. utána újra vérvétel és a vas még több is volt már úgyhogy abbahagytuk. ne aggódj semmi baja nem lesz. én is agyonaggódtam magam és azóta semmi :)
2 kisfiú anyuja
Szia! Saját tapasztalatból kiindulva csak annyit tudok Neked írni, hogy: NYUGI!!! Komolyan mondom; a kislányom bárányhimlős lett, majd egy lázas fertőzés következményeként kiszáradt, kórházba került. Mivel már jól volt, így gondolhatod mennyire a padlóra küldött amikor közölték, hogy rossz a gyerek vérképe..., kontrollt néznek, az is rossz lett..., így haematológiai konzílium. Minket a Tűzoltó utcai klinikára küldtek, dr. Csóka Monikához. Ez március környékén volt, kétszer mentünk hozzá, mindkétszer rendben talált mindent. Most vinni kell még június végén, de azt mondta, ha most is minden oké, akkor többet nem kiváncsi rá. Hála az égnek. Remélem így lesz.
Engem is nagyon megijesztettek, sőt a gyereket a kórházból sem akarták kiengedni, mondván ők azért megfigyelik, pedig akkor már az alap betegsége, amivel bevittem rég elmúlt.
Nem lesz semmi baj, ne aggódj. Az is lehet, hogy valami gyulladás a kis szervezetébe, amit ugyan leküzdött, de a vérképét rontotta.
Ja, és amikor ez történt nem volt a lányom még 1,5 éves.
Ez az eredmény JÓ! Semmilyen hematológus nem kell hozzá. :)
Lympho egyébként típusosan vírusfertőzéstől magasabb, nem a fogától, de mint írtam az előzőben, ez nem számít emelkedettnek gyermeknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!