Vennél ilyet? Mi a véleményed róla? Mennyi idős kortól ajánlott?
ha megtehetném és a gyermekemnek örömet okoznék vele
minden további nélkül megvenném, én mikor már iskolába menne ezt adnám ajándékba :)
Bár jópofa, de nem vennék.
Csak 140X70 cm. Pár évig tudja csak használni. Ha normál növésű akkor max 5 éves koráig.
Nekünk hosszabtható faágy van, jelenleg az is 140 centire van kihúzva. Fiam nagyon alacsony növésű, 5 éves és 110 centi,de már ki kell húzni nagyobbra, mert ugye nem kényelmes ha a lába üti az ágy végét. Vagy mozdul egyet és már lelóg. Mert a feje nem pontosan az ágy végénél van.
Ráadásul a szélessége is elég keskenyke.
Attól függ,ha két évre akartam volna ágyat venni, akkor oké. De mivel nem, így én nem vennék, nem vettem ilyet:)
De azt mondom, ha nektek tetszik, erre vágyik a gyerkőc, akkor vedd meg, úgyis ti döntetek:)
Én nézegettem hasonlókat lányosba, mert nagyon tetszett nekem is és a lányomnak is.
Aztán több ok miatt nem ilyet vettem, mert egyrészt ehhez nagyobb szoba kell, hogy középen jól mutasson, és ne a sarokba eldugva. Aztán a mérete miatt, ahogy előttem már leírták nem valami nagy, majdnem akkora mint egy nagyobb fajta rácsos ágy, szóval 1 év múlva már kicsi lenne. Végül meg azért, mert már megvolt a tapéta, szőnyeg, amihez nem passzolt volna egy rózsaszín autó. Többet is néztem, de egyik sem passzolt. Szóval mi vettünk egy egyszerűbb ágyat, ami beleillett a környezetbe.
Ettől függetlenül nagyon ötletes ágy, és biztos tetszik a gyerekeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!