SOS! Hogy felejtethetném el a rossz élményt a babámmal?
Egy soron kívüli fürdés sírással végződött, azóta szegénykém remeg, ha meglátja a kádat.
(nagyon kakis volt és rám s kifolyt, nem tudtam normálisan megfogni, ide-oda imbolygott és a könyökömmel véletlenül megnyitottam a zuhanyt is rá :((((( )
8 hónapos
Ha van valami ötletetek kérlek segítsetek!!!Köszi!
sok-sok türelem kell, majd szép lassan, fokozatosan elfelejti a rossz élményt, ne aggódj!
én is napokig sírtam emiatt (nekünk anno elcsúszott véletlenül a kádban, pont megtalálta azt a picike részt, ahova nem ért el a csúszásgátló...).
remélem vmelyik javaslat beválik!
Hála Istennek a helyszín változtatás bejött, a hálóban fürdettük lavórban, nem volt gond,de többször bepróbálkoztam napközben szárazon a káddal, azonnal elhúzta a száját. De lényeg a lényeg, hogy meg tudom fürdetni,kb 1 hét múlva lassan vissza szoktatom a kádba, remélem addigra elfelejti :))))
Köszi mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!