Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rossz anya vagyok? :-[

Rossz anya vagyok? :-[

Figyelt kérdés
3 hetes babám alig bírom elaltatni, ma aludt kb 1 órát össz-vissz, nem tudom milyen lesz az északánk.. Nem bírom elaltatni, bezzeg a dédimamájának sikerült elaltatni most. Tegnap is beájult anyum párjának a kezében. Nálam miért nem? Csak akkor nyugszik meg ha cicit adok neki, vagy ringatom, de akkor sem alszik el...:-( Rossz anya vagyok, hogy nem tudom mi kell a babámnak? 1. baba amúgy...

2012. jún. 4. 17:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Neeem, nem vagy rossz csak tapasztalatlan és emiatt kicsit ingerült, amit a babád megérez.... olyan radarjuk van hozzá, ne félj....Csak lazán ringasd és ne azt éreztesd vele, "hamostaztánnemalszolelakkorelsíromagamat" hanem szépen, nyugodtan, ne az "altatás" maga legyen a lényeg, az a folyamat "vége" .Halkan dúdolhatsz is neki pl.
2012. jún. 4. 18:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
nem vagy rossz anya csak gondolom kimerult es lehet kicsit stresszes is most. lehet azert alszik el mas karjaban mert ok nem stresszelnek hogy nem tudjak elaltatni, nyugalmat tukroznek. persze ez csak egy tipp, lehet mas van mogotte.
2012. jún. 4. 18:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy rossz anya! Nálunk ugyanez volt, férjem mellkasán, nagymama kezében egyből elaludt, nálam nem. Állandóan feszült, fáradt voltam, biztos érezte. Viszont éjszaka mindig jól aludt, mert a kicsi szervezetnek nagy szüksége van a pihenésre, estére mindig elfáradt. Biztosan nyugodt éjszakátok lesz!
2012. jún. 4. 18:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy rossz anya, csak feszült és ideges, ezt pedig érzi a babád, és ezért nyugszik meg nehezebben nálad. Azonkívül az is benne lehet, hogy érzi rajtad a tejszagot, és követeli a cicit. Legalábbis nálunk ez volt.
2012. jún. 4. 18:10
 5/11 A kérdező kommentje:

Hát lehet benne valami, igyekszem nem stresszelni, de tegnap annyit aludt napközben, hogy éjfél óta fentvagyunk ma kb. és tényleg rettenet kimerült vagyok, pólómon lehet érzi a tejet, mert a melltartóbetét is olyan hamar átázik, hogy győzöm cserélgetni... Na majd akkor naponta többször cserélek pólót meg melltartót is... :-)

Köszönöm Nektek!

2012. jún. 4. 18:15
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

3 hetes a picid, most vagytok az első fejlődési ugrásnál, több cici kell nekik ilyenkor. A baba pedig okos és tudja, hogy mamától, déditől nem kaphat cicit, tőled viszont igen, így nálad reklamál. :-)

Ne aggódj, majd belerázódtok a közös dolgokba. Igyekezz nem stresszelni és mindent úgy csinálj, ahogy az ösztöneid diktálják, akkor nem lesz semmi gond.

2012. jún. 4. 18:24
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 6-os írta, tudja, hogy mástól nem kap cicit.

Nyugi, majd belerázódtok.

2012. jún. 4. 22:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a babához!:)Dehogy vagy rossz anya!Csak kimerült,ami érthető mert nagyon nehéz időszakban vagytok most!Most szokjátok egymást,babának meg még a földi létet is szoknia kell,hiszen nemrég még a pocidban volt:)Csak azért írom ezeket,mert a baba ezt megérzi ha anya fáradt,kimerült néha kicsit ingerült.Tudom könnyű ezt mondani,de próbálj ne idegeskedni,amikor más altatja a kicsit pihenj Te is,szerintem bőven rád fér!Ha teheted kicsit kényeztesd magad.Próbálj ráhangolódni a babára,lazán ne úgy hogy most alvás lesz!Mint írtam ez nagyon nehéz időszak még,de nagyon szép is!!Használd ki boldog anyukaként,mert gyorsan vége lesz!Jó egészséget,boldog élete kívánok Nektek!
2012. jún. 4. 22:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Bele fogsz jönni, ne aggódj! Csak nyugi! Persze könnyű ezt mondani, de tényleg minden kis idegességet megéreznek. Nekem az elején volt olyan, hogy anyukámat át kellett hívnom, mert egyszerűen nem bírtam az üvöltő babámmal. Átadtam neki, és azonnal bekómált. És anyósom karjában is elaludtak a gyerekeim, nálam soha... 2-3 hónap és már nem leszel ilyen görcsös.
2012. jún. 5. 13:48
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást, remélem így lesz ahogy írtátok! :-)
2012. jún. 5. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!