Nem tud kakilni a kicsim! Mit tegyek?
Fél éves és a kezdetektől ritka a kakija. Most, hogy mozog meg egy picit eszik is 2-3 naponta van. A doki megvizsgálta azt mondta semmi gond ő ilyen fajta lesz. Nincs is úgy gond vele, amikor kisebb volt masszíroztam a pocakját az néha segített. Egyébként nagyon jó kedvű nem hasfájós. Kb 1 hónapja kellett neki adjak 2x1/4 glicerines kúpot,mert már 8. napja nem volt semmi akkor segített.
Most a 7. napnál tartunk kapott reggel egy 1/4-et most este meg egy felet, de semmi...
Tegnap este meg ma du.-n már kicsit nyugtalanabb volt, de most szépen alszik.
Mit csináljak, hogy kicsalogassam a kakit?
Szia!Nekünk a sütőtök vált be és a langyos víz. Érdekes, hogy a barack se hozta meg a várt hatást.
Nálunk is előfordul, hogy napokig nincs kaki, de a tőköcske mindíg bevált és imádja a kislányom.
Köszönöm nagyon arik vagytok a sok segítséggel. Kicsit megijesztett a védőnő amikor közölte, ha nem lesz kaki hétfőig irány a klinika és kap egy beöntést!!!
Adtam neki őszibarackot, kamilla teát, glicerines kúpot és Espumisan cseppeket ja és pocak masszázst! Hát megjött a kaki szerencsére! Azt ugyan nem tudom, hogy a sok közül mi hozta meg, de a lényeg a végeredmény! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!