Turo rudit adhatok 8,5 honapos babamnak? Es milyen fajtat? Turot, joghurtot, sajtot mar eszik.
Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 21:23
1/8 anonim válasza:
A legjobb rudi a milka rudi fini tejcsoki és két vékony rúd van benne.Könnyen tudja harapni!Finomabb mint a piros pettyes!
2/8 anonim válasza:
Csokit nem szabad, és mivel a Túró-Rudin van ezért én nem is adok a fiamnak aki 1 éves.
2 év után majd.
Persze sokan adnak ilyesmit már 8 hósan a gyereküknek.
Olvass után a csokoládénak! Hiperaktivitás, mogyoró miatt allergia stb...
3/8 anonim válasza:
Az én lánykám a rudibol csak a túrót eszi a csokit nem /nem is bánom/9 hónapos!
4/8 anonim válasza:
Én tanultam a hiperaktivitásról de sosem hallottam hogy a csoki ezt okozná!!!!!!!!!!!
5/8 anonim válasza:
csak írom hogy a turorudi tartositoszeres de mindenki magán ügye mikkor ad ilyeneket.
6/8 anonim válasza:
10 hós a kisfiam, én még nem adtam neki túró rudit. Szerintem ráér még a csokival... Az ilyen termékekben cukor, tartósítószer és ki tudja még milyen adalékanyagok vannak. Emiatt én csak babakajákat adok neki, illetve amit én főzök fűszermentesen. Később még annyi mindennel mérgezheti magát, ráér még megismerkedni ezekkel. Persze mindenki maga tudja!
7/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.A csoki reszet amugy sem adnam oda neki.A csokival kapszolatban annyit,ha nem lehetne adni,akkor nem ertem miert gyartanak 7 honapos gyereknek csokis tejpepet.A hiperaktivtas meg nem egy turo ruditol alakul ki,hisz mogyorot nyomokban a HIPP babakeksz is tartalmaz.
2009. júl. 3. 22:00
8/8 anonim válasza:
Mi kb hetente eszünk 9 hós kora óta. A csokit én :), túrót ő. Van amikor egy óriás pöttyöst benyom, 10,5 hós. Szerintem ha egy picit adsz neki semmi baja nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!