Bevállalnátok a helyemben a második babát?
Szóval,te azért vagy bizonytalan,mert félsz,hogy nem tudod majd megosztani a szeretetedet a két gyerkőc között.
Az a vicc,hogy én dettó ilyen helyzetben voltam,nem tudtam
elképzelni,hogy az én kis hercegnőmön kívül,hogy lehet mást
szeretni.Pedig világéletemben nagy családot szerettem volna
és az anyagiak sem jelentettek volna gondot.Én sem szerettem volna nagy korkülönbséget.Majd egyszer csak a családi vacsoránál elképzeltem,milyen lenne a nagy zsibongás 3-4 gyerek futkorászna körülöttem és elkapott a vágy a gyerekek után.A férjem nagyon szeretett volna még egyet.Ráálltunk a babaprojektra.2 év 8 hónap lett a két kiskirálylány között.Most a kicsi pont 2 éves,a nagy 5 éves lesz,én pedig 28 hetes kismama vagyok egy királyfival :D
Minden szuper így,alig várom,hogy a harmadik is megszülessen,úgy érzem életem legjobb döntése volt,hogy nem álltam meg egy gyerkőcnél.
Tudom,mit érzel,azt is,hogy nagyon nehéz,mert tele vagy kétségekkel.Nekem az is segített,hogy egy lapra elkezdtem pro és kontra érveket írni,hogy melyik lenne jobb egy vagy két gyerek és természetesen azt is írtam,hogy miért.
Emellett néz a youtube-n videókat két testvérről,sokat fog segíteni a hozzáállásodon.
És mindent bele,de bizonytalanul ne szülj gyereket!
A kérdésedre válaszolva:bevállalnám!
Nagyjából ez a helyzet nálunk is, csak nálunk apa a bizonytalan... Nekünk is 11 hós a kislányunk, én 32 vagyok apa 35, úgyhogy én sem akarok túl sokáig várni. Nekem 4 tesóm van, tudom milyen egy nagy család.
Én is úgy vagyok vele ahogy mások is írták, hogy ha velünk történne valami ne maradjon a kismanó egyedül a nagyvilágban.
Néha belegondolok hogy milyen lenne, ha épp akkor ilyen vagy olyan helyzetben itt lenne velünk még egy baba, de szerintem igazándiból az első baba okoz igazi "sokkot" (jó értelemben véve) egy család életében. Én valahogy úgy éreztem mikor megszületett a babám hogy nagyobb lett a szívem. Lehet hogy bugyután hangzik, de valahogy így tudom leírni azt amit akkor éreztem, úgy túlcsordultam szeretettel. Szerintem ez lehet a következő babónál is, még nagyobb lesz :)))
Szerintem azt te is tudod, hogy nem a drága játékokra van a gyerkőcnek szüksége és valamit úgyis örökölni fog a bátyustól. De ez nálunk is kettőnk döntése lesz és én is megvárom apát míg ő is biztos lesz magában. (Remélem ez bekövetkezik egy félév múlva :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!