Mi lehet a baja 1 éves kislányom szemének?
Figyelt kérdés
tünetek amit észrevettem 1-2 hónapja a bal szemével sokszor hunyorít,mintha kacsintana,vagy a fény zavarná és néha dörzsöli,de nem gyulladt amúgy nem látszik semmi,most már egyre gyakrabban,mindenki azt mondta rosszul látom,de most aggódom és holnap dokihoz megyünk,ismerős ez a téma valakinek?2012. jún. 11. 22:19
1/6 anonim válasza:
Tuti nem gyulladt? Esetleg viszket neki, azért dörzsöli.. valami allergia? Vagy érzékeny a szeme valamire? A látásával nincs gond?
2/6 A kérdező kommentje:
nem gyulladt ,meg szerintem nem is viszket,mert ritkán dörzsöli,a tünete leginkább,az hogy hunyorít.
2012. jún. 11. 22:51
3/6 A kérdező kommentje:
és szinte alig csipásodik,de csak a bal szeme
2012. jún. 11. 22:53
4/6 anonim válasza:
talán zavarja a fény. nincs más ötletem, most eléggé körbejártam ezt a témát, mert az én babám is dörzsölte, de ő valami vírust szedett össze mert pár napra rá begyulladt.
5/6 anonim válasza:
Az én másfél évesemmel is ugyanez a helyzet, kb. 2 hónapja, amióta jó idő van és sokat vagyunk kint nagyon világosban, rengeteget hunyorog az egyik szemével. Nekem pont azt mondogatják a rokonok, ismerősök, hogy biztosan "rossz" a szeme és el is akarom vinni hamarosan szemészhez, mert én is szemüveges vagyok és az apja is az volt már ovisként. A védőnő azt mondta, fényérzékenység miatt hunyorítanak, de gyakran a "beteg" szem (pl. tompalátó, rövidlátó,stb.) is fényérzékeny, úgyhogy jobb a biztonság kedvéért megnézetni. (Bár én nagyon reménykedem, hogy nem kell szemüveg - azért is bizakodom, mert néha rajtakapom, hogy a másik szemével is hunyorog...persze lehet, hogy az is rossz:-(() Majd írj légyszi, hogy mi volt a dokinál, kíváncsi vagyok!
6/6 A kérdező kommentje:
voltunk a dokinál,azt mondta lehet csak játszik,meg hogy vegyem fel telefonra,hogy ő is lássa mit csinál,mert csak úgy tudja megállapítani,hogy mi baja van,és nyugodtan vigyük el a szemészetre ha úgy gondoljuk,holnap a heim pálba kérek időpontot.
2012. jún. 12. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!