Kislányom belenézett a fürdőben lévő beléptető kapunál a vonalkód leolvasó piros fényébe! Káros lehet a szemének?
Köszi szépen a válaszokat!
Igen, már elmagyaráztam neki ott mindjárt, hogy nem szabad, de apa ezen nem aggódott, szerintem nem káros, csak én, mint anya aggódtam. Míg apa átment a kapun, én a karszalagommal babráltam, hogy beolvassa a kódot, addig kicsi lány, aki még csak 2 és fél éves, már oda is szaladt, és belenézett. Megállt előtte:-( Mire láttam, mit csinál, mert több kapu volt, már nézte is:-( Több csíkból álltak a fények, láttam a csuklómon, ahogy olvasta le a kódot. Máskor kézben viszem be a kislányt. Köszi még egyszer!
Mondjuk, azt nem értem, hogy miért ilyen magasságba teszik, rengeteg van belőle a fürdőben, avval nyílnak a szekrények, a kapuk több helyen, és mind olyan magasságban, hogy a kicsik, akik még nem értik, hogy nem szabad, persze hogy belenéznek:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!