Ha 12 évesen napi2-3szál piros multit vagy sárga pall mallt elszívok az nagyon káros? Miet szívjak?
13évesnen én is csak napi 2-3 szál piros multit szívtam, de ez 2év alatt elérte a napi egy doboz piros multit, és mai napig így van (25vagyok).
Szóval nem sokat árt a napi 2-3 szál, de sajnos nőni og az igényed:-(
Javasolnám, hogy most szokj le, még tudsz. Én 12 év alatt kb. millió százezret dohányoztam el:-(
Én csak reggel egyet, és suli után 2-t szívtam a haverokkal, majd péntekenként egy dobozzal buliba...
Azóta többször próbáltam leszokni, 2 nap után remeg a kezem, de úgy, hogy potyognak a dolgok a kezemből, 3 nap után egy üvöltöző idegbeteggé válok, és 4napnálk tovább sose sikerült:-(
Havi 15 000 Ft-omba kerül a válság mellett:-(
A 3.-nál lihegek (mikor egy hónapig csak fél dobozzal szívtam simán felértem.
Reggelenként slájmot köhögök fel, és fájnak a nyálkahártyáim.
A jobb kezemen a mutató- és középső újjamon mindig letörik a körmöm, pedig a többi szép erős.
Hó végén felvágott helyett cigit vegyek.
Mindíg bagószagú a ruhám-ezt én nem éárzem, nagyim mondja...
Havonta mosok függönyt, mert nikotinsárga lesz.
A lakásba büdös van a hamutáltól---én nem érzem:-(
Remélem, neked több eszed , és kitartásod lesz!
Akárhány évesen akárhány szál cigit szívsz el, az mindig káros.
Ne szokj rá, mert egyrészt baromi nehéz leszokni, másrészt meg nagyon okba kerül. Életed végéig a fizud és a szüleid fizuját (pl most) arra akarod költeni, hogy bűzölögj és tönkretedd magad? Hidd el, lehet, hogy egy leendő párkapcsolatod fogja tönkretenni a cigi pl., mi van ha a másik majd egyszerűen rosszul lesz a büdös cigiszagú leheletedtől és a bűzölgő kezedtől?
Szóval inkább ne szívj semmilyen cigit. Nem ettől leszel felnőtt.
A cigarettázást már most szinte sehol nem tűrik, mire felnősz és dohányos leszel, szinte számkivetett leszel, bujkálnod kell rágyújtani, kínos lesz bevallani, hogy te a rabja vagy! tulajdonképpen már most is ,sok munkahelyen fel se vesznek bagósokat!
Normális gyerekként meg eszedbe se kellene jutnia , inkább sportolj, ha fel akarsz vágni a csajok előtt, annak dupla haszna lesz.
14 vok
heti 1-2 szálat szivok
1 éve de érzem h rosszabbul vok
érzem h lelassulok fáradékony vagyok sikerült leszoknom azóta több barátom is lett szokj le megéri !!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!