Bevinnétek féléves babátokat a 28fokos medencébe?
Én anno a 8 hónapos lányomat simán bevittem a Balatonba, ami kb. 24-25 fokos volt. Nem lett tőle semmi baja, 1 éves koráig nem is volt náthás sem.
Mondjuk én a medencével más miatt lennék óvatos, abban mindenféle fertőzéseket összeszedhet. Nekem a doki azt mondta, hogy inkább csak természetes vízbe vigyem, és inkább csak a lábát lógassam bele.
2.válaszoló vagyok-mi járunk babaúszásra 3 hós kora óta,most 10 hós lesz és már hideg úszómedencébe vagyunk amit nagyon élvez,sokkal aktívabb tényleg jó neki,de jelzi ha nem jó,a lényeg h szépen lassan kell hozzászoktatni,vedd az öledbe locsolgassad a lábát először,majd haladj egyre feljebb és szép lassan eresszed bele a vízbe,közbe pl hinta palintáztassad-jobbra balra himbáljad és énekelj:) és még ha Te fázol is akkor is azt kell mondanod h milyen jó a víz mosolyogj és minden rendben lesz!Sokkal jobban élvezik a hidge vizet mint a meleget-ha lubickolásról van szó!Én simán bevittem úszni a Balatonba már idény nyáron!
Hidd el jelezni fogja ha nem jó neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!