Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hónapos kisfiam csak állva...

11 hónapos kisfiam csak állva hajlandó enni. Mit tegyek? Meg fog változni később?

Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 16:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Kanállal? Szerintem nem szabad hagyni, hogy ilyen korán a gyermek válassza meg a szabályokat pl az evését. Sok mindenre kihatnak a megfelelő evési szokások az életben, szerintem ebben nagyon következetesnek kell lenni.

Csak 1-2 nap lenne kínszenvedés, hiszti, aztán ha éhes lesz, szó nélkül le fog ülni veletek az asztalhoz.

2009. júl. 3. 16:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Még nem használ kanalat.Más járt így?
2009. júl. 3. 16:49
 3/4 anonim ***** válasza:
áll és te eteted kanállal? nem kényelmetlen így?
2009. júl. 3. 17:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lesz semmi gond ebből.

Noha, az én lányom 15 hónapos, még mindig van, hogy állva eszik csak, vagy éppen játék közben, vagy közben futni kell utána(bár ilyen csak 1-2szer volt még régebben), vagy a konyhapulton csücsülve. És igen, kanállal, villával is!

Viszont ha az első válaszoló tanácsát követed és etetőszékbe kényszeríted és hagyod sírni evés közben, azzal csak azt éred el, hogy negatív érzést keltesz benne, amiből neki az jön le, hogy az evés rossz dolog.

Ha zavar téged, hogy állva eszik, prübáld meg azt, hogy leülteted székre, kanapéra, etetőszékbe és adsz neki egy játékot vagy adsz neki is üres tányért, kanalat; amivel ő közben játszhat.

2009. júl. 3. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!