Hisztek abban, hogy a gyerek választja a szüleit? Titeket mire tanított meg a baba? És ő mit tanul tőletek?
Vki belinkelt vmi videót pár napja (csak nem tudom mihez már) ahol azt hiszem Müller Péternek beszélt arról, ha a nő és a ffi szexualitása "vonzza" be a gyermek lelkét, és ha érzi h összetartoznak,akkor kiválasztja őket. És vmi oylasmit mondott, h minél jobban érzi ezeket az áramló energiákat,annál hamarabb megfogan.
Elő is fogom keresni....
Hogy mire tanított? Rengeteg türelemre.
Ő meg remélem szeretet, és nyugalmat tanul:)
Ez hülyeség. Még egy állami gondozásban levő gyerek sem választhat nevelőszülőt,hanem őt választják ki.
Egy kisbabától mit lehetne tanulni egy felnőttnek?
A szülő kötelessége nevelni és tanítani a gyereket.
Nagyon fennhordod az orrod , Én a legtöbbet az állatoktól tanultam,türelmet, elfogadást és nyitottságot .Egy kisbaba rengeteg dolgot megmutathat ,ha nyitott vagy . Figyelsz a jelzéseire és nem rázárod az ajtót ha ordít hanem érdekel az ok ....
Még ha nem is választ , sokkal tisztább lény mint egy felnőtt ember
Én nem hiszek ebben. Ha igaz lenne, akkor nem lenne abortusz, meg az alkoholista, drogos, és egyéb selejtes szülőknek nem lenne gyereke.
Sok mindenre megtanítottak a gyermekeim. Pl. , hogy a család milyen fontos, és hogy az élet egy csoda.
Én is hiszek benne, hogy a lélek választ testet és ezzel együtt sorsot, életet is magának a születéskor/ fogantatáskor.
Nekem hármasikreim vannak, hiszem és tudom, hogy nem véletlenül alakult így az életünk.
Akit érdekel a téma komolyabban, nézzen utána. Az is megérthető és belátható, hogy miért vannak szerencsétlen sorsok is, pl. állami gondozottak, lelki-testi sérültek, korai elhalálozások, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!