Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A konakion-t tápszeres babákna...

A konakion-t tápszeres babáknak is kell adni?

Figyelt kérdés
Eddig szopizott is, de elapadt a tejem,már csak tápszert kap 2 és fél hónapos babám.Kell neki konakion?
2012. jún. 9. 19:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%
???? Hetente???
2012. jún. 9. 20:52
 12/23 anonim ***** válasza:
86%
No mindegy, nem szólok többet, protokoll szerint tápszer mellett azonnal elhagyjuk a konakiont, ill. mióta az eszemet tudom, havonta adjuk.
2012. jún. 9. 20:53
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
AZ első gyermekemnél nekem is 2 hetente kellett adni, de anyatejes volt. Most havonta adom a fiamnak, szintén anyatejes. Tápis babáknak mindkét esetben azt mondta a védőnő és gyermekovos, hogy nem kell.
2012. jún. 9. 21:03
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Pedig én is hallottam több mindenkitől, hogy "régebben" hetente adták. Lehet kisebb volt a dózis vagy nem tom. :)
2012. jún. 9. 21:03
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Az én gyerekorvosom sem mondta, hogy ne adjuk, pedig tudja, hogy tápszeres. ???
2012. jún. 9. 21:04
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen hetente kellett. Akkor még az volt a szabály. Ugyanekkora dózissal. (És nem volt hozzá ilyen "szuper fecskendő", úgy kellett beszenvedni a babába... :o) És nyilván, ha táp mellé nem kell, akkor hagyja el az anyuka sürgősen, csak azért írtam, hogy olyan nagy baj nem hiszem hogy lenne belőle. Mert a hetente egy ilyen adag összességében biztos több, mint a táp+havi egy.
2012. jún. 9. 21:07
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egyébként nem lesz, egy bizonyos típusú vérszegénységet okozhat, ezért mondom, hogy esetleg jó megnézni. Nyilván nem halálos, de azért ez fontos infó, és furcsa, hogy ezt elfelejti közölni egy gyerekorvos (vagy több gyerekorvos, ahogy látom a kommentekben).
2012. jún. 9. 21:10
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Akiknek nem mondta a gyerekorvos hogy ne adják,ott nagyot hibázott az orvos!

Én nem tudtam szoptatni,így elejétől fogva tápszeres volt a kislányom.A gyerekorvosunk egyszerre mondta hogy ne adjam neki a konakiont.

2012. jún. 9. 21:12
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha tápszeres lett a babád onnantól kezdve nem kell a Konakion.(tápszeres baba anyukája)
2012. jún. 10. 08:59
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
10-es válaszoló:naponta Konakiont(K vitamint)?!Nem keverted össze a Vigantollal,ami napi 1csepp most is(D vitamin).
2012. jún. 10. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!