3 hónapos kisfiam eddig átaludta az éjszakákat, de 2 hete minden éjszaka fölkel, az elmúlt két éjszaka pedig már kétszer is fölébredt. Lehet hogy az időjárás?
Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 09:40
1/5 anonim válasza:
Mikor felkel éjjel, akkor eszik, vagy csak nyüszög?
Ha nem eszik, akkor nem lehet szomjas? Vagy nincs melege?
Nálunk mióta meleg van, nappal alig eszik a baba, éjjel viszont 2x180 gramm tápit is becuppant, sőt van, hogy még 120 teát is hozzá!
Meleg van.
A felnőttek is inkább este kívánnak enni, hát még ezek a pici babák!
Ráadásul az alvás sem esik olyan jól ilyen időben, mint amikor kellemesen hűvös a szoba!
Én már belenyugodtam, hogy hosszú nyarunk lesz...
2/5 anonim válasza:
szia
3 honapos kor tajan van egy fejlodesi ugrasuk, amikor tobb kajara van szukseguk , ezert ejjel is kelnek enni. esetleg ez is kozbejatszhat, meg persze a meleg
3/5 A kérdező kommentje:
Ma éjszaka mindkét alkalommal evett. Tegnap csak 1szer. Lehet hogy csak szomjas volt. Napközben rosszabbul eszik mint eddig, pedig van tejem.
2009. júl. 3. 10:26
4/5 anonim válasza:
szerintem is fejlődési ugrás. max egy hét, és rendeződik. nálunk már lezajlott, azóta megint alszik 10től 8ig, mint a huzat.
5/5 anonim válasza:
Öt honapos a kisfiam és olyan északa is van,hogy 4-szer felkel,pedig már a éjjeli evést kihagyta,hajnalba eszik 5-6-kor.Lehet,hogy csak szomjas és azért kell fel,most ezek a nagy melegek nekik se jo.Probáj neki teát adni,nekem bevált.Kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!