Anyukák szerintetek hordozó kendő, vagy kenguru mennyire hasznos?
Szia!
Nekem volt már mindenem. Bébé Confort kenguru (imádta), Nandu kendő (imádta), most egy Carry Baby Amazonas van, mert egyszerűbb a használata a 22 hónaposomnak, ha éppen elugrunk valahova. A hintát egy életre megbántam, hogy nem vettem, máshol kipróbáltuk, persze, szinte azonnal elaludt benne, de akkor már nagy volt a lányom, nem mertük a vásárlást megkockáztatni. Most jön a kistesó, neki megyünk, és jövő héten meg is vesszük. Jól nézz szét, ha hintát veszel, a használt néha drágább, mint az új...
Mi ezt vesszük:
Szerintem menj el egy bababoltba, és próbáld ki a kengurut, és a kendőt is! Úgyis érezni fogod, mi jobb neked, és a babónak, járkálj majd vele kicsit ott, jobban tudsz dönteni, mint itt szavazásra bocsátani, sokan utálják a kengurut, csak a kendőt istenítik, mások maradnak a kengurunál, mert a kicsi utálja a kendőt, stb...
Téged gátolni egyik sem fog, a kicsi valamelyikben úgyis jól fogja magát érezni, ami neked is jobb lesz!
Sok szerencsét!
Ezért irtam, hogy nem kell rögtön a kenguru ellen beszélni, mert nekem pl a meitai-ban szakadt majd le a hátam, a kengunk viszont a legjobb és legtovább használható(nah és a legdrágább is) amit lehet most kapni.
Mindenkinek más válik be, de azért nem kell egyből a másikat fikázni.
Igazából erre még nem is gondoltam hogy lehet ilyen lehetősség hogy a boltban próbáljam ki. :D
Őszintén szólva a netről szerettem volna rendelni mert ott több akció van. Nálunk csak egy bababolt van ahol lehet is ilyesmiket kapni. :(
Szia!
Picurka babának mindenképp kendőt ajánlok, ebben tudod elérni a számára ideális testhelyzetet(M lábtartás, hogy a combcsonta ó helyen csatlakozzon a csípővápába, egy kenguruban sem tudod ezt elérni; gerinc C görbülete).
Teszek Neked képet a testtartásról és cikket az újszülöttek hordozásáról:
Az igaz, hogy a kendő kicsi gyakorlást igényel, de kifizetődik:). Ne félj, nem ütöd oda sehova, hiszen olyan szépen hozzád simul a baba, a súlypontotok is "egy" lesz, hogy nagyon hamar megszokod, hogy rajtad van:).
Azt ajánlanám még, dolgoidat kegkönnyítendő, hogy keress fel egy hordozós klubot, ahol megmutatják Neked a megfelelő kötés(eke)t és a kendőfajtákat is kipróbálhatod.
144es és 17es vagyok
KOnkrétan a kérdésedre válaszolva:) :
igen, nagyon hasznos:). Ha a babád sokat van kézben, ezt helyettesítheted a kendővel, és még házimunkázni is tudsz:).
Szerintem is a kendő a legjobb, hozzásimul a kicsihez, szinte belefészkeli magát, olyan pózt vesz fel, mint amikor a kezedben tartod. És többféle kötést is kipróbálhatsz, ha nagyobb tudod csípőn vinni vagy háton, nagyon felszabadító.
A kengururól nem tudok nyilatkozni, sosem volt, nem is lesz, csak azt tudom, h sokan írták, h nem nagyon lehet benne sokáig vinni a gyereket, mert egy idő után nehéz az anyukának, meg szerintem drágán is árulják.
A mamami.hu-n tudsz nézelődni, rengeteg hasznos tanácsot is kapsz, és használtan is vehetsz kendőket, ezek jobbak ,mert már be vannak törve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!