Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van aki vékonyabb, mint...

Van aki vékonyabb, mint terhesség előtt?

Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 17:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
De jó nektek,én eleve 5kilóval több voltam,mikor terhes lettem majd felszedtem 14 kilót,pedig nem ettem kettőnk helyett és nem is látszott,csak a mérlegen,szülés után kilenc lement,aztán az első 3 hónapban amíg tudtam szoptatni vissza is jött,nagy nehezen leküzdöttem magamról a felét jelenleg 75kiló vagyok,175cm,eredetileg 60-65 kiló között mozgott a súlyom és akkor semmi feleslegem nem volt 70 kilósan kezdtem a terhességet,4 hónapnyi lightos diéta és napi 40 perc edzésekkel összesen 2 kiló ment le,akkor kaptam egy gyógynövényes gyógyszert hogy rendbe tegye a hormon rendszerem,de stagnál a dolog,így jövőhéten kezdek egy kemény diétát,ami megváltoztatja az anyagcsere folyamatokat,és elvileg az összes felesleg lemegy majd rólam,remélem után én is kevesebb leszek,mint a terhesség előtt :D
2012. jún. 8. 18:46
 12/18 anonim ***** válasza:
75 kg-al kezdtem a terhességet, 80-al mentem szülni, most 62 és fél kg vagyok. Szóval igen, vékonyabb vagyok, mint terhesség előtt, de szeretnék még fogyni.
2012. jún. 8. 18:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Én kb. a súlyomnál vagyok. 53-ról indultam terhesség elején, 67-68-al mentem szülni. Mikor hazamentünk a kórházból, még 59 voltam, de a következő héten már 54. Most 11 hetes a Kisfiam, csak szopik még mindig, 52-53 kiló vagyok. Én nem bánom. Korábban 48 szoktam lenni, de nem tudtam hízni, aztán még a fogamzásgátló szedése alatt sikerült híznom erre a súlyra, és teljesen jól érzem így magam a bőrömben (meg ezt mondják az emberek is). És legalább a ruháimat sem kell lecserélnem (csak a melltartóból kell nagyobb).
2012. jún. 8. 18:54
 14/18 Disi ***** válasza:
Egy barátnőm. Rettenetesen vékony, teljesen leszívta a kismanó.
2012. jún. 8. 23:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Én is vékonyabb vagyok mint voltam! :( 56 kg-al kezdtem, 72kg mentem szülni. Most pedig 50-51 kg vagyok. Szörnyen érzem magam. Minden nadrágom lóg rajtam. Egyszerűen képtelen vagyok hízni. Deszka lettem elölről-hátulról! :(
2012. jún. 9. 13:26
 16/18 anonim ***** válasza:

elso baba: 57-al kezdtem, 75-el szultem, a kilok ket honap alatt lementek. A szoptatal befejezesevel meg meg tobb, a melypont 48 kilo volt.

Most a masodik babaval vagyok terhes, 53 kiloval kezdtem, megint hizni fogok jo sokat, de hat gyorsan lemegy az!

2012. jún. 9. 13:52
 17/18 anonim ***** válasza:
170 cm. Vagyok. 67 kiló voltam amikor terhes lettem. 84kilóval mentem szülni(74 voltam, amikor hazamentünk). Én azok közé tartozok, akik szoptatás alatt híznak, így meghíztam 78kilóra... Most 57 kiló vagyok. Sikerült 21kilót lefogynom 7 hónap alatt, aminek nagyon örülök, mert nem érzem azt kifogának, hogy "nem baj, hogy husi vagyok, hiszen szültem egy gyereket" Úgy sikerült fogynom, hogy semmi időm nem volt mozogni, csak az étkezésre figyeltem oda- igaz, hogy nem olyan a testem, mint Rubint Rékának, de nem is vagyok dagi:-)
2012. jún. 9. 14:40
 18/18 anonim ***** válasza:
4-szer szültem, nagyon gyorsan lementek a kilók és most is csak épphogy 53 vagyok, picit kevesebbet eszek és már fogyok is pedig nem akarok mert mindenki azzal jön hogy milyen sovány vagyok. De ez van, ilyen tipus vagyok, pedig imádom a hasam.
2012. jún. 9. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!