Mennyit érhet? Ti mit gondoltok?
Anyukák, segítenétek
Ti mennyit adnátok egy használt autóshordozóért??? 0-10kg-ig jó, pár alkalommal használt, és raf-pol babakocsihoz csatlakoztatható. Tényleg szuper állapotban van!
Új ára 15 000 ft. Mennyit lehet ezért kérni??
Hát ha szerencséd van akkor el tudod adni 8-10e Ft-ért, de pl én az újként 40e Ft-ért vett maxi cosi hordozónkat ami szintén szép állapotban volt + egyedi színnel rendelkezett csak 6-8 hónap után tudtam eladni 18e-ért.
Tehát a reális ár érte a fele lenne, ennyiért talán elmenne gyorsan egyéb esetben idő és/vagy szerencse kell, de persze meg lehet próbálni :D
Féláron adnám, venném.
6-7000 Ft között.
Maxi cosi hordozónk volt, 3O ezerért vettük, 12 kaptam érte.
Én örülök higy eladtam, csak kerülhettek itthon, és ha tovább tartogatom, ennyit sem fog érni...
Az a baj, hogy a minőséget tényleg meg kell fizetni. Nem bántásból írom, csak ismerőssel történt meg.
Szintén az egyik nagy bevásárlóközpontban akciós Ferraris gyerekülés, jujj de jó olcsó! Megvették, kb 4-5 hónap múlva karambol, a gyerekülés kettétört, és eltörte ezzel a gyerek bordáit, a felnőtt kevésbé sérült, a gyereket még most is terápiás gyógytornára hordják. Vannak bizonyos mozgások, fordulások, amit nem tud úgy megcsinálni... A per azt hiszem még most sem zárult le a gyártó és a szülők között.
Én ezelőtt is azt vallottam, ez után meg végképp, inkább márkásat veszek, azok jobban vannak tesztelve (szerintem), és megbízhatóbbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!