Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok egy Pannonia de...

Sanya93 kérdése:

Mit gondoltok egy Pannonia de luxe TLF . Mennyit érhet?

Figyelt kérdés
Nagyon jó állapot, de nem felújított. 250-es a motor és hidegen melegen egy rúgásra indul. Jah és 1959-es. Sajnos az első gazdája hamar meghalt(aki vette a motort) így garázsban állt sokáig, közel 8 éve találtam rá.
2010. júl. 7. 10:01
 1/8 anonim ***** válasza:

2-300 ezret simán.

De nem ritka, hogy ilyen állapotú panóniákért 500 ezret kérnek.

Mondjuk kérni, lehet.....

2010. júl. 7. 10:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretném felújítani annyira nem értek hozzá h. belebarmoljak jó ez így ahogy van lefesteni se akarom mert még minden gyári rajta és nem akarom elrontani. Esetleg ha valaki egy kapcsolási rajzot tudna nekem linkelni megköszönném
2010. júl. 7. 10:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Nézd meg ezt az oldalt:

[link]

2010. júl. 7. 11:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Ne is! a gyári állapot sokkal jobb mint a felújított, és azt jobban is keresik!

egyébként mi rosz benne, hogy kapcsolási rajz kell?, ha pl nem ég a lámpa, vagy ilyesmi apróság ne foglalkozz vele, bizonyos esetekben növeli az értéket, ha ez-az nem jó, éppazért, hogy biztosan nem volt bütykölve a moci, és csak nagyon keveset használták...

-első voltam-

2010. júl. 7. 11:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Bocsi, rossz az előző link!

A jó: [link]

2010. júl. 7. 11:13
 6/8 anonim válasza:
igy van nekem is van egy teljesen gyári motorom és semmi pénzért nem ujjítanám fel mondjuk haál istennem ninc sis rá szükség!
2010. júl. 7. 12:45
 7/8 anonim válasza:

Ha nincs papírja, akkor max. 100-120eFt-ot érhet, ha tényleg szép gyári állapotú.

Ha van papír, és van adásvételi a papirban szereplő tulajjal, akkor akár 300-400eFt-ot is érhet, bár ehhez kell fanatikus vevő is!:)

2010. júl. 7. 13:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát a lámpákhoz kellet volna
2010. júl. 7. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!