Akik most kezdték a hozzátáplálást, azok hogyan adtak sütőtököt? Bébiétel formájában? Csak mert nem lehet kapni a piacon.
Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 19:50
1/7 anonim válasza:
Sütőtököt c sak október táján kapsz a piacokon.( Hacsak nem import)Marad a bébiétel.
2/7 anonim válasza:
szia.Igen én is bébiételt vettem.majd ha lesz,beszerzek belőle jó sokat.
3/7 anonim válasza:
HIPP ből van sütőtők burgonyával. kisfiam nem szereti,talán majd később :-)
4/7 anonim válasza:
Igen, most sütőtökből inkább a bébiételt vedd...az Univer elég jó, a sütőtök-alma babakaját már adhatod a picinek (az ize is klassz, nincs agyoncukrozva, nem lesz gond szerintem, ha később az "eredeti" sütőtököt adod).
5/7 anonim válasza:
A bébiital formáját adtam neki először, és rettenetesen begörcsölt tőle.Fokozatosan adnám!
6/7 anonim válasza:
Nekem most egy éves a baba, télen kapott sütőtököt.
Kecskemétinek van sima sütőtök, meg alma-sütőtök is!
Egyébként legutóbb (febr.márc.) 600 ft-ért vettem a sütőtököt Auchan-ba, kijött belőle 3 adag, a bébikaja meg 200 ft és nem kell főzöcskézni, meg szűrögetni.
Úgy csináld neki,ha mégis kapsz valahol, hogy felkockázod, vízben megfőzöd (20 perc), turmixolod majd szűrőn átpaszírozod.
7/7 anonim válasza:
az enyém nagyon szereti.
a hipp az kivételesen jobb mint a kecskeméti.
a kecskeméti már émelyítően édes. a hippet jobban el is fogadta. tudom, hogy egy cég, mégis különböző az íze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!