Babamérleggel mért súlynál, ha pl. : etetés előtt 3740 g volt a súlya és utána meg 3840 g. Akkor ez azt jelenti hogy 100 ml-t evett?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
ezt én kérdeztem, olvasd el a 9/12 -es válaszolót! CSAK ezért kérdeztem meg, mert érdekelt hogy most akkor hogy van ez! Egyébként köszönöm a válaszokat!
Hát az én babóm tápszeres sajnos, de még erre is azt mondta a védőnőtől kezdve a gyerekorvoson át a férjemig (ő is orvos) mindenki, hogy tudja, hogy mennyit egyen belőle. 150-et eszik naponta négyszer utána meg 3x100-at és egyszer 90-et... Tökéletesen gyarapodik, már-már tankönyvien.
Az anyatej meg sokkal jobb, én is úgy tudom, hogy ha nő és minden ok, akkor felesleges minden evés után mérni.
Igazából azt tanácsolta hogy az első pár hétben - még csak 2 hetesek vagyunk- mérjem hogy mennyit szopizik, és figyeljek hogy 500ml 520 ml között legyen ezért mérem.
Igen teljesen igaz, hogy nem tudom szabályozni hogy mikor mennyit egyen, egyedül arra szoktam figyelni hogy mikor először "csúszik" ki neki a cicim a szájából, akkor már van egy bizonyos mértékű telített érzése, - persze azért még tudna enni- de ilyenkor szoktam mérni hogy mégis hol járunk már... ha magához képest keveset evett akkor még vissza rakom, de van hogy pár perc alatt teljesen "meg szívja magát" :) akkor már nem teszem vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!