Hogy néz ki 2 hónapos babátok napja? Mikor mennyi időközönként szopizik? Mikor fürdettek? Hogy alszik? Éjszakai etetés?
Szia. :)
7 hetes a kislányom. Naponta ötször szopizik,4 óránként. 6,10,14,18 és 22 órakor. Ha fel kel éjszaka olyankor is adok neki,de viszonylag nyugodt baba és jól alszik,ugy hogy az éjszakák viszonylag nyugodtak. Ha fent is van,akkor csak 1-2 órát. Szoktam neki adni 2-3 kanál gyümölcslevet is. Apukája este 6-7 órakor ér haza ilyenkor szoktuk megfürdetni és 18-20 órát alszik.
És nálatok? :D
Mi hétszer eszünk még. Napközben 3 óránként ( 7.20,10.20,13.20,16.20,19.20,22.20), és éjjel 4-kor (de itt általában én ébresztem. Ő is nagyon nyugodt baba.
A fürdés 22.00-kor van.
Most készülünk majd a 2 hónapos kontrollra és meg szeretném beszélni a dokimmal, hogy mi legyen. A védőnőm nem túl segítőkész :(. Sokszor elég nagy marhaságokat mond, tehát ezt vele nem nagyon tudom megbeszélni.
Egy bap általában 6x eszik, de van hogy 5x attól függ mikor kell.félig anyatejes, félig tápos.Van hogy 3óra telik el az etetések között, van hogy kettő.
Próbáltam én a rendszerre szoktatást, de teljes ellenállásba ütköztem,ugyhogy igény szerint etetem.Van hogy többet eszik kb 170ml, van hogy csak 120ml/végül is mi sem egyformán eszünk/
Egyedül a fürdés van mindig 8 kor, aztán kis masszázs, cicin elalszik, este már nincs táp és kb 9 kor alszik.Van hogy felébred 2kor cicizni, de van hogy 5ig alszik.
Kedves kérdező!
Utolsó válaszoló vagyok.Bocsi, hogy megkérdezem, de miért ébreszted fel a babád éjszaka enni?Nekem nagyon jó védőnőm van és ő mindig azt mondta ha éhes felkel nem kell ébreszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!