Nekem kislányom van. Egy kis önvizsgálat után rájövünk, hogy akkor is ,,koszos" lesz az a pelus ha éppen ,,tiszta". Én nem a pelus miatti spórolásból hanem energia spórolásból viszont ha fürdetés előtt 10 perccel szeretne ,,alkotni" ÚGY 10 PERCCEL HAMARABB FÜRDÜNK.:D Ha felveszel egy bugyit fél órával fürdés előtt utána teljesen más lesz visszavenni amikor már megfürödtél mintha újjat vennél fel. Legalábbis nálam ez így van. Mivel elég nyitottak vagyunk mi lányok odalent és fokozottan oda kell figyelni a higéniára így eszem ágában nincs visszatenn ugyan azt a pelust. Egyébként gondolj bele: Aznap kakilt x-szer..te gondosan körbetörölgetted a kis fenekét popsitörlővel bekenegetted stb... Na de nem tudtál akkora 100%os eredményt elérni mint egy teljes fürdés azaz valamennyi kakibaci még ott van rajta. Megfürdeted és szépen visszacsomagolod a bacikat oda ahonnan jöttek... Gyakorlatilag ha ezt nézed akkor olyan mintha aznak nem mostad volna meg neki a hátsóját...Nem hiszem, hogy azon a néhány db peluson gondolkodni kéne. Szerintem adj rá újjat te is!
2012. jún. 7. 01:10
12/21 anonim válasza:
Én is újat adok rá. Nagyon jól írta a 6. válaszoló. Én se szeretek használt bugyiban aludni. Gondolj bele. Megfürdeted, tisztába rakod, eszik. Milyen jó neki, hogy tiszta a kis teste, a poci tele van és még a "gatya" is üres :)
2012. jún. 7. 06:12
13/21 anonim válasza:
Életeim, én nem arról írtam h csurig teli van a pelus úgy adom vissza!
De ott van pl. a pampers activ baby-je, 1 pisit észre sem lehet venni, max. arról h kicsit sárgább, egy halvány színváltozás....most tényleg, ezért dobjam ki??? És ezért lepontoztok???
2012. jún. 7. 08:39
14/21 anonim válasza:
"Ha előtte nem sokkal volt cserélve akkor visszaadom"
Én ugyanezt írtam, csak másképpen. Mindegy.
2012. jún. 7. 08:46
15/21 anonim válasza:
Mindig tisztát adok rá!Azért szerintem nem ezen kellene spórolni!!!!!
2012. jún. 7. 09:03
16/21 anonim válasza:
Kedves 14-es! Az első választ én írtam: ha előtte nem sokkal volt cserélve visszaadom. DE ez egyáltalán nem ugyanaz amit Te írtál. Ha egy kicsike pisi is van már benne semmiképp nem adom rá. Én arra gondoltam, hogy max fél órával fürdés előtt már kicseréltem, de azalatt az idő alatt nem pisilt bele. Na akkor visszaadom.
2012. jún. 7. 13:47
17/21 anonim válasza:
Na, grt. :)) Ezt is lepontozhatjátok.
2012. jún. 7. 14:14
18/21 anonim válasza:
Újat adok rá. Fél 8-kor van a fürdés, előtte 4 óra körül kap új pelust, így úgyis lesz benne pisi. Én sem veszem fel a használt bugyit fürdés után.
2012. jún. 7. 15:00
19/21 anonim válasza:
Egy pelenka kb. 3 órát van a babán, nem egész nap. Nem tudom ki hozta fel ezt a bugyis példát, de nem vonható párhuzamba, azt egész nap hordod.
Mindegy. Én olyat is szoktam csinálni, hogyha pl. vizes lesz a rugija leveszem és ha megszárad azt adom rá fürdés után (Volt benne vagy 2 órát előzőleg) jajj, akkor ezt is rosszul teszem , mi, mert "én se veszem fel fürdés után ugyanazt ruhát"........áááá, senki sincs aki értelmesen belátná, h nem kell lepontozni, mert ez is egy vélemény és lehet h nem is rossz?:)
2012. jún. 7. 15:48
20/21 anonim válasza:
10es válaszoló vagyok, nem értem a lepontozást. de úgy látszik itt a nők között igen eltérnek a vélemények tiszta bugyi ügyben... érdekes.
Azt sem értem, ha valaki csak popsitörlőt használ, én sokszor még a pisis pelus csere után is teljes alvázmosást csinálok, nemhogy kaki után! irány a mosdókagyló, szappan, víz, törölköző, és a tiszta száraz bőrét kenem be, és adok rá tiszta pelust. De ha jó pisis pelust veszek le róla, pl. reggel, akkor már reggel popsimosással kezdünk. Tehát a lányom akkor kvázi 3-4-5 alkalommal fürdik naponta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!