Fürdetés után akkor is tiszta pelust adtok a babára, ha az előzőt nemrég adtátok rá és semmi sem ment bele?
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 21:15
1/21 anonim válasza:
Ha előtte nem sokkal volt cserélve akkor visszaadom rá.
3/21 anonim válasza:
Ha nincs benne semmi, akkor simán vissza adom rá! :))
4/21 anonim válasza:
Nem adom rá vissza. Igaz, mi moshatót használunk, szóval nem kell vele takarékoskodnom :) Túlságosan érzékeny bőrű a kicsi, a gyakori pelenkacserével kerülöm el a pelenkakiütést.
5/21 anonim válasza:
Aha, bár a férjem szerintem visszaadná, ha nem került bele semmi (logikusan). Én viszont úgy vagyok vele, hogy jobb érzéssel adok rá fürdés után egy teljesen friss pelust.
6/21 anonim válasza:
tisztat adok ra. de ha tudnam, hogy 2-3 oramulva cserelem, akkor visszaadnam. csak en sem szivesen alszom hasznalt bugyiban.
7/21 anonim válasza:
2. gyereknél én már azt is visszaadom rá, amiben van egy kicsi pisiadag.... (szóval nem teljen száraz) Ezek a cserélhetőek bírják a strapát , én arra szavazok h legyen egy pelus drágább, de akkor minőségi. Azt viszont nem dobálom .
8/21 anonim válasza:
Én is szoktam ezen filózni.Eleinte nem adtad vissza,főleg mikor még pinduri volt...Engem is zavart,hogy fürci után "nem tiszta" így...de most sem adom rá,hanem elteszem és reggel azt használom először.
10/21 anonim válasza:
mindig tisztát!
úgy szoktam csinálni, hogy fürdés előtt x idővel ha nem muszáj direkt nem pelenkázok, pont ezért, hogy ne kelljen "tisztát" kidobnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!