Hogy zajlik egy napotok egy óvodás korú gyermek és egy picurka mellett? (fürdetés, oviba menés stb. )
Kendőben viszem magammal a picit az oviba, akkor nem kell ki-be rakosgatni a babakocsiba, aludni is kényelmesen tud. Fürdetésnél segít a nagy, az ő feladata a pici lábak mosása :) A nagy nekem már egyedül fürdik (játszik a nagy kád vízben), nincs vele gond.
Én olvastam valahol, hogy a kicsinek kell alkalmazkodnia a család programjához és fog is, ha rögtön az elejétől arra szoktatjuk. Szerintem így van :)
Nálunk a férjem viszi reggel a fiam a bölcsibe. Neki sokkal egyszerűbb és gyorsabb autóval elvinni. Menni általában én szoktam érte, a kicsi babakocsiban van.
Fürdetés alatt a fiam a nappaliban játszik egyedül vagy apukájával. Mondjuk a fürdetés nálunk pár perc. Amíg megtörölgetem, öltöztetem a kicsit általában bejön a nagy is a szobájukba és szórakoztatja a hugit vagy beszélgetünk, bohóckodunk. Az altatás nem megy mindig zökkenőmentesen, mert sokszor be akar Ő is jönni. Amikor a hugi alszik 8 körül, akkor jön a fiam fürdetése, altatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!