Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagy kádban való fürdetés?

Nagy kádban való fürdetés?

Figyelt kérdés

9 hónapos a lányom és a napokban elkezdtünk a nagy kádas fürdetést. Nagyon tetszik neki, szerencsére nem fél benne egyáltalán.

Viszont én féltem abból a szempontból, hogy hátradől hirtelen és úgy beveri a fejét, hogy nagyon nagy gondok lesznek.

Tudom, ne fessem az ördögöt a falra, de azért mégis ki szeretném védeni ezt a lehetőséget.

Magától ül és elég szépen már. Ezért is merem már a kádban fürdetni. Viszont tudom, hogy hirtelen mozdulatnál hátradől és nagyon beveri a fejét.

Játék közben is van így, ha valaminek nagyon örül.

Valakinek van valami ötlete hogy mit lehetne odatenni mögé?

Én nem szeretnék vele egy kádban fürdeni!

Köszi a segítséget!

2012. ápr. 16. 19:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Pici fiam még csak 8 hónapos, őt a hasán fektetve fürdetjük, szépen eljátszik egyedül, persze ott vagyok ha baj lenne. Nálatok is lehet jobban bejönne ez.
2012. ápr. 16. 19:56
 2/16 anonim ***** válasza:
Esetleg két törölközőt tegyél oda,az elég puha,ha eldőlne. De szerintem semmi baj nem lenne amúgy sem. Az én kisfiam 5 hónaposan már ült ás a nagy kádban fürdött pici vízben. Sosem dőlt el. Vagy egy vastagabb szivacsot szerezz be és azt tedd oda.
2012. ápr. 16. 19:59
 3/16 A kérdező kommentje:
Végül is nem rossz ötlet, csak az a baj, hogyha nem ül, akkor állandóan állni akar. És ez neki hason fekve másodpercek kérdése ..
2012. ápr. 16. 19:59
 4/16 anonim ***** válasza:
46%
Ha annyira félted tedd vissza még a kicsibe elég kicsi a lányod,mi csak 11 hónaposan tettük a fiam a kádba,és volt hogy bementem vele fürdőruhában,és nagyon szereti,de egyedül élvezi a legjobban,tartsd bent a kezed,hogy el tudd kapni,ha esne.
2012. ápr. 16. 20:07
 5/16 anonim ***** válasza:

Lehet kapni csúszásgátlót, vegyetek azt. Mi ikeásat vettünk. Oldalra is rendesen odatapad, vegyetek hármat, egyet alulra, kettőt a kis feje mögé. :) Az sem olyan puha, de azon mondjuk nem koppanna.

(Mi nem vettünk a feje mögé, a földön tanulta meg, hogyha dől hátra, akkor hátra teszi a kezét, és úgy fékezi az esést, és persze mindig lesben voltam, mikor fürdettük.)

2012. ápr. 16. 20:19
 6/16 anonim ***** válasza:

Nagy lányom két évesen ült át a kádba, mert szerette a kicsit, (amit beállítottunk a nagyba), így kilocsolta a vizet, és az maradt a nagy kádban.

Kicsit már 6 hónaposan mellé tettük kicsit megfürdettük, így egyszerűbb volt. Ahogy tudott ülni, már együtt játszottak. Persze vannak kisebb balesetek néha, de átvészelhetők. :o)

2012. ápr. 16. 20:19
 7/16 anonim ***** válasza:
Kislányom 5 hónapos kora óta fürdik a nagy kádban. Állandóan emelgeti a fejét, utána meg koppan. Mi egy törülközőt tettünk a feje alá. Így most jó. Én is csúszásgátlót vennék a helyedben. Meg még talán arra egy törülközőt.
2012. ápr. 16. 20:25
 8/16 anonim ***** válasza:
85%
fürdjetek együtt :) jó móka, eygyütt vagytok és tudsz rá vigyázni :)
2012. ápr. 16. 20:48
 9/16 anonim ***** válasza:
utsó vagyok...bocs nem olvastam el az utós mondtatod...(amugy miárt nem?)
2012. ápr. 16. 20:48
 10/16 anonim ***** válasza:
6 hónapos korától a nagy kádban fürdik, vagy velem, vagy a férjemmel, és másik pedig kiveszi. Így nem csúszik, nem esik el.
2012. ápr. 16. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!