Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagy kádban való fürdetés?

Nagy kádban való fürdetés?

Figyelt kérdés

9 hónapos a lányom és a napokban elkezdtünk a nagy kádas fürdetést. Nagyon tetszik neki, szerencsére nem fél benne egyáltalán.

Viszont én féltem abból a szempontból, hogy hátradől hirtelen és úgy beveri a fejét, hogy nagyon nagy gondok lesznek.

Tudom, ne fessem az ördögöt a falra, de azért mégis ki szeretném védeni ezt a lehetőséget.

Magától ül és elég szépen már. Ezért is merem már a kádban fürdetni. Viszont tudom, hogy hirtelen mozdulatnál hátradől és nagyon beveri a fejét.

Játék közben is van így, ha valaminek nagyon örül.

Valakinek van valami ötlete hogy mit lehetne odatenni mögé?

Én nem szeretnék vele egy kádban fürdeni!

Köszi a segítséget!

2012. ápr. 16. 19:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Erre nagyon jó találmány a fürdetőkarika!Mindenki f.kázza,hogy e nélkül is felnő a gyerek meg hogy mamár miket ki nem találnak de én ezzel nagyon nyugodt voltam!

meg persze az együtt fürdés is jó dolog

2012. ápr. 16. 21:47
 12/16 anonim ***** válasza:

- vegyél neki fürdetőkarikát! A te helyzetetdben ez a legjobb megoldás.

nekem 7 hónapos a kicsim és 5 hónapos óta igaz együtt fürdünk nagy kádban de csak a játék miatt. Mi teleengedjük vízzel és mivel mi még ülni nem tudunk egy Summer nevű biztonsági fürdetőt használunk ami tök úgy néz ki mint egy hálós nyugágy csak kicsibe és van egy kis pereme is oldalt. Persze már mivel fordulni is tud ezért már nem tudom úgy beletenni, hogy fél kézzel legalább a lábujját ne fogjam, ha huncutkodna megakadályozzam:)

Viszont teleengedem a kádat, ekkor már leöltözök én előbb és először őt beleteszem aztán pedig még fél ujjammal tartom, mert a vízsugarat fogdosná és kimászna a fürdetőből. Kifelé pedig először én mászok ki és utána kell lehajolnom és kivennem. Sokáig nem is kellett fogdosni meg résen lenni, de mióta folyton azt csinálni ami NEM azóta folyton tönkrezúzná magát egy műanyag kacsával is...:D Ha megtanul majd ülni szépen akkor karikát fog kapni. De én így is az együtt pancsit szeretem (persze előtte én lezuhanyzok rendesen és még hideg sterilizálóval is körbefúlykálom a hülye bacimániám miatt) De nincs annál jobb amikor sikongat ahogy járkálni tanulunk a vízben, meg össze vissza úszkáltatom meg amikor a biztonságin ül akkor masszírozom a talpát.(Tiszta wellness:D::DD:) A múltkor odanyújtottam az enyémet is neki és kaptam ám én is:D persze 2-3 motoszkálás után csipkedés lett belőle de utána nagyon huncut szemekkel grimaszolt és nevettünk:)

Hát én minden nap a pancsit várom a legjobban! Utána mindig ki is fárad és egy kis vacsi és csucsulás...

2012. ápr. 16. 22:30
 13/16 anonim ***** válasza:

fürdő karika :) a gyerekeim imádják :) és nincs para :) van olcsóbb, és drágább is.

[link]

2012. ápr. 16. 22:37
 14/16 anonim ***** válasza:
van egy fasza eladó fürdetőkarikám :) én fiam már kifordul belőle
2012. ápr. 17. 09:24
 15/16 A kérdező kommentje:

Azért nem szeretnék, ill. nem is tudok, mert van egy betegségem, amit nem szeretnék neki átadni.

Semmi komoly, de azért jobb félni, mint ...

Apukája heti 3× tudna vele együtt fürdeni, de ő se szeretne beülni mellé.

Szerencsére a lányunk feltalálja magát, bármilyen környezetben eljátszik akár egyedül, akár társasággal.

Vettem múltkor csúszásgátlót, majd berakom akkor a kádba neki, csak meg kell keresnem.

A fürdetőkarikának meg utána járok! :))

Köszi a tippeket!

2012. ápr. 17. 10:10
 16/16 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 17. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!