Írnátok olyan ételeket amikben fel tudom használni az uborkát és a céklát?
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 12:53
1/3 anonim válasza:
Majonézes céklasaláta és uborkasaláta (akár tejföllel). Sajnos csak ilyeneket tudok mondani, egyéb mást nem igazán ismerek velük.
2/3 anonim válasza:
A céklát babafőzeléknek is el lehet készíteni krumplival, bár az én kislányom utálja a céklát. Uborkát még nem adtam neki, mert elvileg csak párolva kaphatná, de fogalmam sincs így hogy lehet elkészíteni hogy finom legyen (a nyers ubihon pedig még pici a kislányom).
3/3 anonim válasza:
Mindent bele hami:
- nálunk ezek voltak hozzá -
Tartalma:
- 1 alma
- 1 körte
- 2 krumpli
- csirke mell (tetszőlegesen, amennyit szeretnél)
- olaj
- cékla, fehérrépa (már készen pépelve)
Kis olajon a húsit megpirítom (megfőjön), adok hozzá egy kis vizet majd bele a gyümölcsöket.
Amikor összefőnek, hozzáadom a pépelt fehérrépát, majd kis idő múlva a céklát és a krumplit. Egyébként sütőtökkel és sárgarépával is csinálhatod.
Összefőzöm, kb. összesen 30-40 percig főzöm, hogy minden jó puha legyen, majd leturmixolom, ha kell.
Ha nem kell turmixolni, akkor a krumplit nem rakom bele, hanem külön enyhén sós vízben megfőzöm.
Tányérra rakom a krumplit és leöntöm a szószos húsival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!