A sudokrémet lehet sima popsikrémként használni, vagy csak ha valahol piros?
Èn lányomat újszülött korátol csak akkor kenem ha pirosodni kezdett volna.
vagy is popóját sem kenegettem mindig, habár kakiban sem hagytam egy kicsit sem. de maga a popsitörlö kendök is tartalmaznak ápolószert így felesleges is mindig bekenni neki. Amikor csak egy aprócskát pirult volna kentem rá, és az éppen elég megelözni a bajt.
a gyógyszertári popsikrém is jól kenhető kb. mint a sudocrem . máshol máshogy keverik. ahol lakunk pl itt mint a gitt olyan úgy kell kivésni. két km -re levő patikában meg mint a vajkrém olyan.
a sudocrem tényleg jó de mindennapos használatra sztem drága és valóban felesleges vegyi anyag.
hámosító, nem használd minden nap.
a gyógyszertári nem olyan mint a sudo, az nem egy erős hámosító, csak víztasztító réteg egy kis gyulladáscsökkentővel.
de mondjuk éjszakára használhatsz minden nap sudot, nappalra viszont a legjobb ha semmit nem használsz, persze csak azután mikor már nem kakil minden evéskor :)
Én is kezdetektől Sudocremet használok. A védőnőm azt mondta, hogy vékonyan mindig kenjem be, de aztán rájöttem, hogy felesleges. 1 hós kora óta kaki után és éjszakára kenem csak be. Popsitörlőt is csak akkor használom, ha kakilt, nem vegyszerezem feleslegesen, inkább pelenkázáskor kicsit pucéran hagyom, hadd levegőzzön a kis bőre.
2,5 hós Kisfiú anyukája
Én a seress félét használom naponta, a éjszaka pedig neogranormont. A sudocrem viszont a legjobb ha piros a popija. ezért nem is használom mindig, ne szokja meg a bőre, akkor nem fog használni ha kell.
Utolsó: mi se várjuk meg hogy piros legyen a babánk popija, de sajna van hogy kipirosodik (étel, fogzás, betegség miatti hasmenés, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!