Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónapos babám miért alszik...

7 hónapos babám miért alszik ilyen rosszul?

Figyelt kérdés

Már jó pár napja kezdődött,hogy amíg eddig este 8-9 körül elaludt,most nem hajlandó és 10-11körül még pörögne,ha meg letennénk aludni,akkor meg sír! :-/

Nappal nem alszik sokszor, csak 2-szer,reggeli után,meg délután 1 órakor-Itt alszik 3 óráig! Lehet el kellene hagyni valamelyiket?

Éjszaka is elég sokszor kel még mindig-ezt már megszoktam,de a másik rémálom meg most,hogy iszik pár korty tejet és csak cumizik rajta,kiveszem,akkor meg sír! Kész vagyok már éjszakánként,cumit nem akarja elfogadni,legalább ha cici után azt cuclizná.

2012. jún. 6. 06:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Az én fiam is ezt csinálja. Ma mondjuk csak 2x kelt cicizni, de tegnap meg napok óta fenn van. Nehezen alszik el este, utána van hogy óránként ébred. De láttam, pár napja, hogy áttörte az egyik alsó foga az ínyét, a második meg készül áttörni. Szerintem ez befolyásolja.

Mást nem tudok elképzelni, mert fürdés előtt kap tejpépet gyümölccsel, elég nagy adagot bevág, utána meg rászopizik. De éjfél után kel többször.

ugyan úgy, ahogy a tiéd cicivel a szájába talán egész éjjel elaludna.

2012. jún. 6. 10:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Jön a foga!
2012. jún. 6. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!