Hány fokon mosod 1 év körüli babád ruháit?
Figyelt kérdés
Új mosógépünk van, és van rajta babaruha program, ami 60 fokon mosná a ruhákat és kb 2 óráig mosná. Nem megy tönkre így a ruha?
Mert idáig 40 fokon mostam az összes színt együtt, nem válogattam világos és sötét között. Most szétválasszam őket 60 fokon? Egyáltalán szükség van erre néha, hogy magasabb hőfokon kimossuk a ruhákat?
2012. jún. 5. 21:44
11/14 anonim válasza:
nekem 7 hós a kislányom, én 60 fokon mosok mindent 66 perc, nekem is van a mosógépen babaprogram és az 2 óra 60 fokon
12/14 anonim válasza:
Én 3 felé válogatom a szineket
fehérek 50 fok
szinesek 40fok
feketék.s.kékek,szürkék 30-40 fok
Általában kb 1 órás a program.
Ha valami nagyok koszos..vagy időnként a fehéreket átmosom akkor van a hosszabb kb.1.5 órás program.A hőfok ugyan úgy ,mint ahogy az előzöekben leírtam.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 5. 23:21
14/14 anonim válasza:
40 fokon mosom én is, vagy sima mix programon, vagy eleve 15 perces rövid programon. Nekünk nem babaruha programunk van, hanem kids program, ami 60 fokos, ez talán jól fog jönni később, amikor nagyon koszos lesz a ruha:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!