Normális ez? Sokszor rámjön, hogy gyereket szeretnék már most.
Én is kb ennyi idősen annyira vágytam egy gyerekre h hihetetlen,lehet azért is mert annyira de annyira szerelmes vtam :)
Aztán elmúlt ez a vágy,elkezdtem dolgozni,és most van egy 16 hós tündéri kisfiam. 30-as anyuka
Normális? Ja. Általános? Nem.
Kivitelezhető? Nem.
Még egy jó nyolc-tíz évig biztos nem lesz olyan háttered, amivel megengedhetnél magadnak biztonsággal egy gyereket.
3.-Igen. Tudom hogy nem kivitelezhető. :) Csak érted a problémámat. A kérdésem arra irányult, hogy gáz-e a dolog, hogy ilyesmire vágynék?
2.-Amúgy Gratulálok a kicsihez!:)
Van a közeledben gyerkőc?
A legjobb lenne egy olyan 2 hós baba...
Tölts el vele pár órát, aztán meglátod, hogy tényleg gyereket akarsz-e, vagy csak fülig szerelmes vagy valakibe, aki az anyajelölted, és van egy rózsaszín ködfoltban úszó, ideális gyerekképed.
Azért a gyereknevelés kicsit sem mesébe illő idill, az összes szépsége mellett ott vannak a nagy nehézségek.
Meg kell rá érni, hogy legyen türelmed, és kitartásod.
Főleg az elején.
A kérdésedre válaszolva pedig: tényleg ritka példánya vagy a férfi nemnek, bár én még mindig azt mondom, hogy te a gyerekvállalást úgy képzeled, hogy minden nagyon szép, minden nagyon jó, de az első hasfájós éjszaka után megállítanád a világot, hogy kiszállhass... :-)
Bár, lehet, hogy csak az alváshiány beszél belőlem :-)
4,5 hós baba 30 éves, hetek óta kialvatlan, hulla fáradt anyukája
EGyáltalán nem gáz, sőt jó dolog:-)
Én 16 évesen voltam megőrülve egy gyerekért, de beláttam, hogy még nem lehet. Aztán ez idővel csökkent, az élet kicsit megnevelet...
28 voltam, mikor találkoztam a férjemmel, és tisztában voltam vele, hgoy babát akarok, de egyre jobban féltem tőle. És mint kiderült, jogosan. 13 hós a lányom, és azt hittem fasza csaj vagyok, de annyira nem... Sokszor kiborított, elfáradtam, tanácstalan voltam és elgem volt, menekültem volna PErsze ez átmeneti, és sokkal több a jó benne, ezt mutatja, hogy már 8 hetes vagyok a következő babámmal:-)
Férjem is már igen korán tudta , hogy nem az az öröm neki, ha minél több nővel lefekhet, mindig is tartós kapcsolatra, családra vágyott:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!