Ti elmennétek külföldre nyaralni, repülővel 4hónapos terhesen és egy 14hónapos babával?
Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 14:31
11/14 anonim válasza:
Én 7 hónapos terhes voltam, Horvátország kocsival!! És nem is határ mentén. Szerintem ha te jól vagy, akkor persze. A 14 hós meg annyi időre csak leköthető valahogy nem tudom, mert nekem pont félidős a baba, ő még minden mozgó dologban alszik, vele már biztos nehezebb, de ha van játéka, akkor biztos elvan.
12/14 anonim válasza:
Én csak a 14 hós baba miatt nem mennék repülővel, mert nem tudom, hogy hogy viselné. Vagyis mivel a saját gyerekemmel még nem próbáltam a repülőt, így inkább szívesebben megyek kocsival. Mi Bibione-be megyünk egy 21 hóssal és 7 hónapos terhesen. Szerencsére semmi bajom a kocsiúttal, nekem csomagolni is könnyebb, mintha repülnün kéne.
Ha tudod, hogy a babád jól viselné az utat, és a terhességed komplikációktól mentes, akkor szerintem menjetek.
13/14 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan menjetek. A 4 hónapos terhesség a lehető legkényelmesebb (legalábbis nekem az volt, már nem volt hányingerem, de még nem voltam bálna), úgyhogy olyan, mintha "csak" egy 14 hónapossal mennél. Vele meg miért ne??
14/14 AnJou válasza:
Málta gyönyörű! :) Sztem nyugodtan menjetek! A pocaklakóval nem lesz gond, a 14 hósnak meg könnyen találhattok mindenfélét, amivel el tud játszani. Kirándulni is tudtok menni, pl. hajóval mi anno bementünk egy gyönyörű kék lagúnához. Csodás volt! A 14 hós tudna úszni, játszani a vízben. Nagyon jó nyaralást nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!