Hogyan tudnám újra megszeretetni a fürdést a kislányommal?
Én jártam hasonlóan, de még nem tudom a megoldást, mert épp ott tartunk a fiammal, ahol Ti.
A vizet szereti, mert úszni járunk és azt élvezi, de a fürdőszobában valamiért tiltakozik. Nem értem.
Remélem, kapsz majd olyan választ is, akinél megoldódott, mert én is tudni szeretném, mit lehetne tenni.
Szia!
Nem írod mennyi idős a babád.
Én a 2,5éves lányommal vagyok most így,és volt legalább még 2x ilyen fiatalabb korban is.Semmi rossz nem érte a fürdőbe,vagy a vízbe akkor sem,és most sem.Most már meg is tudja mondani és azt mondja,nem tudja miért nem szeret most fürödni.Mi most úgy oldjuk meg,hogy nem kell neki a kádban maradnia,csak gyorsan megmosdatom,és kiveszem.Ezt már megérti,és nincs cirkusz,csak kisebb nyafi.Amikor kisebb korában volt ilyen,akkor volt hogy pár napig nem fürdettem,csak letörölgettem nedves ruhával,hisz egy kisbaba nem koszos.Aztán kis kihagyás után újrapróbálkoztunk.De mindig akkor tértünk vissza a rendes több ideig tartó locsizáshoz,mikor már neki is volt kedve hozzá.Nem szabad erőltetni,mert ha fél,megutálja a vizet,és csak erősödik benne a félelem.
Szerintem legyél türelemmel,és ne legyen erőszak a fürdés.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!