Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valószínű hamarosan egyedüláll...

Valószínű hamarosan egyedülálló anya leszek 1,5 évesemmel. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Lelkileg is, szellemileg is, anyagilag is és mindenhogy .... ?!?
2012. jún. 4. 09:02
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, hogy én már mindent megtettem, próbáltunk határokat húzni, de nem megy, nem tartja be akkor sem ha Ő állítja fel. Talán nudli probléma, de megkeseríti a napjaimat és már hónapok óta veszekszünk emiatt.
2012. jún. 4. 11:55
 12/36 anonim ***** válasza:
20%

Ah, le lettem pontozva nullára. :)

Tényleg ennyire komoly lenne az, hogy apjuk néha becsiccsent? Gondolom anyuka tökéletes és neki nincs hibája.

Ha ezzel nem tudtok megbirkózni, akkor azzal hogy fogtok, ha netántán (Isten ne adja!!!), de a gyerek komoly beteg lesz?

EZ nudli probléma, ha tetszik, ha nem. Nem nyűglődni kéne, hanem megoldani. De csak ezért szétmenni, nagy ostobaság.

2012. jún. 4. 12:00
 13/36 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem az a baja,hogy elhanyagolod és ezért inkább iszik,de mivel írtad,hogy ez nem napi szinten megy és nem taccsra, nem értem miért van ez a veszekedés.Ezek szerint csak tudja,hogy a pénzt nem akkor költi el,mikor sokkal fontosabbra is van.Azért egy férfinak elég nehéz a mai világban a családot is eltartania.És még főleg rossz,ha hazamegy és a párja nem törődik vele (1,5 éves gyermek,nem olyan pici), főleg ha iszik akkor is veszekszik vele.Evvel pont azt éred el,hogy elmenjen.2 éves a kisfiunk, páromnak is volt olyan,hogy inkább elment 2-3 üveg sört meginni,végül rájöttem,hogy kicsit többet kellene foglalkoznom vele,mert az a gondja.És megoldódott, el se megy meginni a sört,mert így hogy nem hanyagolom el rohan haza,mert tudja,hogy törődnek vele.Egy házasságot így felbontani...bocsi,de nem értem.Sok helyen sokkal nagyobb problémák vannak,szerintem a nagyszüleink ilyenek miatt nem váltak..Le lehet pontozni,akkor is így van,csak ezt sokan nem látják be!!
2012. jún. 4. 12:06
 14/36 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le, mert tényleg nem tudom, hogy mi a nudli és mi nem. Nem tudom objektívan látni. Amikor olyanokat látok, hogy megcsalt X-szer, megvert X-szer, nem jár haza, nem dolgozik, nem tudom hol van/mit csinál meg társai, és emellett a kérdés az hogy szakítson-e vagy ne, akkor tényleg nudlinak tűnik. Aztán amikor idegbeteg vagyok miatta, akkor már nem...
2012. jún. 4. 12:15
 15/36 A kérdező kommentje:
Én foglalkozom Vele, elnéztem sokszor sokmindent. Annyit nem érdemlek eszerint, hogy kicsit kevesebbet igyon, mert engem zavar amikor érzem rajta az alkoholt? Nem kértem hogy sose igyon. Ő itthon issza meg amit megvett, nem kocsmázik. És nem, nem vagyok tökéletes.
2012. jún. 4. 12:20
 16/36 anonim ***** válasza:
17%

Tudodez az amit előtte kellett volna eldöntened. Ha te nem tűröd az alkoholt semmilyen szinten,akkor miért nem szülés előtt volt erről szó?

Mitől vagy ideges,ha iszik pár sört?Én ha becsiccsent a férjem,jót nevetek rajta. Mi ezen az idegeskednivaló?

Szerintem te azt hitted megváltoztathatsz valakit, a gyerekkel mint eszközzel méginkább. És most látod, hogy nem működik.

Szegény pasi meg próbál megfelelni, de a bőréből kibújni senki nem tud.

Ha ez az oka a válásnak, és hogy a gyerek egyedül nő fel, akkor ezt te baltáztad el és nagyon.

Nem lehet megváltoztatni senki.t

2012. jún. 4. 12:30
 17/36 anonim ***** válasza:

Szerintem sem kellene még feladnod, szerintem meg lehet oldani, tényleg hozzáállás kérdése.

Én is baromi mérges voltam, mikor sírva hívott a férjem fizunap este, hogy alig mer hazajönni, mert eljátszotta a pénzt. Nem először, bár először ilyen sokat. De hazajött, megbeszéltük, én is változtattam a viselkedésemen azóta és ő sem játszik többet (remélem...). Nem volt egyszerű magamban tartani a mérgem, de tudtam, hogy az fog segíteni, ha én is másképp állok hozzá mint addig - persze állandóan vitáztunk rajta, ő meg dafkéból járt játszani. Szóval nem tudom mennyire érthető, de szerintem is meg kell próbálni tisztázni a dolgot, pláne ha tényleg szeretitek még egymást.

2012. jún. 4. 12:34
 18/36 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó hogy semennyire nem tűröm az alkoholt és megváltoztatni sem akarom, a gyerekkel magamhoz láncolni, zsarolni meg aztán főleg! Régen nem volt bajom azzal amennyit megivott, mert kevesebb volt. És félek, hogy egyszer majd csak "elfelejt" dolgozni menni emiatt vagy alkoholista lesz. Tényleg sokszor beszéltünk erről, de futjuk a köröket újra meg újra. Hogy miért leszek ideges? Ezt nem tudom megmagyarázni...
2012. jún. 4. 12:52
 19/36 anonim ***** válasza:

Nézd a másik oldalát. Ő meg azt mondja: annyit nem érdemlek meg, hogy néha elnézze nekem,ha iszom? Az a kis alkoholillat erősebb mint amit irántam érez?

Ha így nézed, akkor mit gondolsz?

2012. jún. 4. 12:52
 20/36 A kérdező kommentje:
Igen, Ő is mindig ezt kérdezi. Nem érdemlek meg ennyit amikor heti 6-7 napokat végigdolgozom? Inkább alkoholszag, mint illat. Nem tudnám meghatározni, hogy mennyi ami belefér. Nem tudom, nem tudom , nem tudom :((
2012. jún. 4. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!