A kismamablog hozzátáplálási táblázatában láttam, hogy 7 hósan uborkát is lehet kóstoltatni a babával. Ezt hogyan kell megfőzni? És mivel lehet keverni?
Figyelt kérdés
Ez a táblázat alapján csináltam eddig is a hozzátáplálást, de itt elakadtam.2009. júl. 1. 11:57
1/5 anonim válasza:
Az uborkát mosd meg, pucold meg a héjától, vágd olyan falatokra, amilyeneket kedvel a babád és hajrá. Ha teheted, őstermelőtől vegyél olyan uborkát, amit vegyszer nélkül termesztettek, más néven biót, mert az ubi rendesen megszívja magát nitrátokkal és más felesleges dolgokkal.
2/5 anonim válasza:
én se tudom mit kezdjek az ubival
3/5 A kérdező kommentje:
ha jól olvasom, akkor nem is kell megfőzni?
még nincsen foga, úgyhogy turmixolva tudom csak adni neki. Krumplihoz adjam? Vagy milyen zöldséghez?
2009. júl. 1. 12:11
4/5 anonim válasza:
Önmagában is jó, friss, tele vízzel. És nem kell megfőzni. ha tutira akarsz menni, forrázd le még héjában.
Bármivel adhatod, amivel megeszi a babád, a lányom (2) már mézzel is ette :).
Jó kóstolgatást.
Első válaszoló.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2009. júl. 1. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!