Milyen frizuraja van a fiadnak?
20 honaposomnak kb.10-12cm hosszu a haja,ha megfogok egy tincset,es kiegyenesitem,mert amugy iszonyu gondor,szep hurkakban all.Edes vele nagyon,de mindenki kislanynak nezi.Emgem mar nagyon zavar.Ferjem hallani sem akar rola,hogy levagjuk,en viszont szeretnem.Szerintetek?
Es ha megis levagnank,akkor geppel,vagy olloval?Ferjem szokott hajat vagni,ert hozza,de gyereken meg nem probalkozott :P.Ti hogyan csinalnatok?
én nem nagyon szeretem ezt a gácsérfrizurának nevezett fiúfrézát, de szerintem a fiadnak jól állna, és alul megmaradhatna göndörnek. Arra a frizurára gondolok, amikor felül hagyod hosszabbra, oldalt rövidebb, és hátul amolyan gácsérfarkot hagynak neki. Az jól mutat, ha göndör.
A fiamnak egyenes haja van, fent hosszabb, oldalt és hátul rövidebb.
Na megtortent az este,geppel vagta le neki a ferjem,nagyon elvezte,amit csodaltam,szo nelkul ult kozben,csak vigyorgott,kapott egy tukrot a kezebe,amiben nezhette magat vegig.
Meg meg kell szokjuk,neki viszont nagyon tetszik,folyton nezi magat a tukorben,simogatja a fejet,es ha kerdezem,hogy hol a hajad,mosolyogva csak megvonja a vallat,es mondja :"nicsi",azaz nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!