Ki mivel tette bababiztossá a lakást és hol szerezte be a kellékeket?
Szia!
Én csak az üveg asztalt szereltem szét,semmi mást nem tettem,persze a veszélyesebb dolgokat elraktam ,meg a konnektorba tettem dugót,de nem vettem semmi extrát neki,nyugodtan kinyithatja az ajtókat nem talál benne olyat amivel árthat magára,na meg úgysem hagyom egyedül sosem..egyedül a tisztítószeres szekrényen van tolózár felül és a wc-t zárom mindig,hogy még véletlenül se tudjon bemenni,de amúgy semmi más.Ne vegyél sztem olyan sarokvédőket stb,mert az lesz az első,hogy leszedegeti,hidd el ez tuti...1éves baba mamája
Szia!
Bár én nem vagyok még túl rutinos, hisz most (?) (3 hete) kezdett el úgy igazán elképesztően mászkálni a lakásban (értsd: kúszok- forgok- mászok- pihenek- rikkantok- mászok- s hopp máris ott vagyok akció :)), de már kell a biztonság. Én vettem konektor védő dugaljat, az jó, meg vettem 1 csomag sarok védőt: pocsék! Tényleg leszedi és nyalogatja!
Valóban az a legjobb megoldás, ha alsóbb szintekről elpakolod a veszélyes dolgokat (kivéve pár helyet, amit tényleg elzársz, lekötsz, stb.), amúgy meg "csak" résen kell lenni.
S hidd el, hogy lesz olyan, hogy résen vagy, s mégis megtörténik a baj (az én kisfiam pl leugrott a nagyágyunkról. Laza szívrohamot kaptam, s 5 évet öregedtem, de ő túlélte egy orrhorzsolással....)
Üdv: 8 hós örökmozgó mamija :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!