Miért sír fel éjszaka legalább 10szer?
igen vagy fog, vagy elnyomta magát
:) nálunk is ez van
Jöhet a foga,fázik,melege van,de ha pisil arra is felébredhet!
De ha a foga fájna,akkor nem biztos,hogy vissza aludna mire odaérsz!
ezen én is sokat gondolkoztam, mert az én fiam is pont ilyen. A mai napig többször felsír, de mostanra Ő inkább csak az elalvás utáni 3 órában. Másfél éves.
Arra jutottam, hogy annyi minden van, amire mi nem is gondolunk, mert nekünk már természetes. Pl. elzsibbad a keze, elnyomja a fülét, és ahogy már írták pisil, fázik mert lerúgta a takarót, vagy melege van, vagy szomjas, ilyesmik.
De! Mivel 10 hónapos még valamire gondolok. Talán mostanában éri már több inger, esetleg mászik, felfedez. Vagy már kimerészkedtetek a játszóra is?! Ezeket az élményeket a babád újra éli éjszaka és ettől nyugtalanabb.
A kisfiam ha sok, vagy új inger éri (játszóház, szülinapi zsúr sok gyerekkel, stb) akkor szörnyen alszik éjszaka.
Én is arra gondolok, hogy álmodik, az én fiam most 14hós, és ö is néha felsír, de alszik tovább. Rosszat álmodott :)
Biztos azt álmodta, hogy nem adtam oda neki a kulcscsomóm! :) Most az a mindene, utána meg keresem a lakásba egy félórát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!