Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 ónapos korban nem kevés az...

3 ónapos korban nem kevés az 5,25 kg?

Figyelt kérdés
Kisfiam 3,10 el született..első két hónapban szépen hizott de most valahogy nem. 1 hete körülbelül alig akar enni..tápszeres...eddig megitta a 120ml 2,5 orankent,most maxiumum a 90 ,de van hogy csak 50mlt eszik..voltunk orvosnál,de semmit nemmondanak... allitólag minden rendben van,de nemhiszem.. kakija zöldes szinű.van hogy nagyon kemény.pukizásnál sir.. születésétől kezdve nagyon rossz alvó,és azóta se javult.
2012. máj. 31. 10:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
igen van,de annak lehet AR ES FORMAJA IS... NEKTEK BEVALLT?
2012. máj. 31. 11:37
 12/14 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna a kérdést...Nekünk ugyan ez volt a problémánk.Kislányom hypoallergén tápit evett.Ugyan így 2-3naponta volt kaki(zöldes),ugyan így sírt pukizáskor sőt még enni se akart görcsösen sírt ha a szájához emeltem a cumit.Volt hogy 50!!ml után ezt csinálta.TÁPSZERVÁLTÁS

Váltottunk Novalac-ra.Az AC(hasfájós babáknak) és az IT(székrekedéses babáknak) adom neki felváltva.Eddig tökéletesen bevált.Minden nap kakil van hogy 2-szer is,nyugodt,alszik eszik!!Pedig sosem volt ilyen baba:)Hasfájós volt már szinte a születésétől!

Amúgy a mi gyerekorvosunk se örült neki hogy váltani akarok mert, hogy még nincs 3hónapos, de mondtam neki, hogy ezt írja fel és kész!Az orvosoknak tök mindegy, felőlük hagy szenvedjen a gyerek...

Nemtudom, hogy nálatok van-e ilyen tápszer, itt a link róla:

[link]

2012. jún. 2. 13:01
 13/14 A kérdező kommentje:
koszi9 szepen a valaszt...annyi hogy mi is hasfajos tapszert ettunk,de aztan azt ahogy megitta ki is jott neki,most meg kapott AR ESET DE EZ IS VAN HOGY FELJON... ES MOST IS 30ML T ivott es mar nemakar :(
2012. jún. 2. 13:34
 14/14 A kérdező kommentje:
mondjuk a BEBA HA AR -t ajanlottak...
2012. jún. 2. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!