21hónapos kisfiamnak rossz az elsö két foga és nagyon fáj neki. a fogorvos már ilyen korban húz fogat?
Ne haragudj, de hogy vagy képes nézni, hogy fáj a gyermeked foga és nem tud mit csinálni ellene???? Még a hideg is kiráz a gondolattól.
Pontosan tudod Te is -hisz nem írtad volna-, hogy az éjszakai cumisüvegezéstől mentek tönkre ilyen hamar a fogai. Miért nem veszed el tőle azt az üveget? Akkor sír egy-két napot, adsz neki mást ami megvigasztalja és kész.
Én ezt már nagy felelőtlenségnek tartom. Ha elkezd romlani a foga, már látszik, nem lenne szabad odáig fajuljon a helyzet, hogy nem tud miatta aludni szegény!
Vidd el fogászatra mielőbb, és szégyelld magad, hogy ezt tetted a saját gyerekeddel!!
Tudom mit beszélek, 3 gyerekem van, 2 kamasz, nincs tömés egyiknek sem, harmadik 2 éves, minden nap 2x mosunk fogat. Volt idő amikor nem akarta, de ez nem kívánságműsor.
olyan nincs, hogy nem tudod mosni a fogát. látom mennyire fontos :(
fürdés után a törcsijéba tekerd be, hogy ne tudjon kapálózni :) na így meg tudod alaposan mosni a fogát.
egyébként gyógyszert is így tudsz neki beadni!
szerintem a cumisüveg éjjeli nyugtatásra nem olyan borzasztó de csak vizet tegyél bele és amint ivott, vedd el tőle! ne azzal aludjon, csak nyugodjon meg rajta és vedd el. lehet sírni fog de legyél kitartó, nem mehet ez így tovább :(
az a baj a lyukas tejfoggal, hogy nem szeretik kihúzni mert a csontfog növekedéséhez meg kéne.. de gondolom ha nagyon fáj neki akkor kihúzzák :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!