21hónapos kisfiamnak rossz az elsö két foga és nagyon fáj neki. a fogorvos már ilyen korban húz fogat?
Én írtam már, talán másodiknak...
Az jutott még eszembe, hogy mindenképp kell tisztítani a fogacskákat, ha nem megy a fogmosás, próbáld meg máshogy, kis zsebkendővel vagy törölköző csücske vagy textil pelus benedvesíted pici gyerekfogkrém rá és szépen átdörgölöd neki a fogait. Biztos nem fogja szeretni első két nap üvölt, megharap, de következő héten már nyitja a száját. Nem állapot hogy romló fogai vannak, és mi lesz ha jönnek az igazi fogak, akkor azokat is tömni kell meg húzni mert nem lesz hajlandó megmosni? Igenis fontos a fog ápolás, kicsi korban is, főleg ha tudod hogy cumizik is, ilyenkor még jobban oda kell figyelni. Te vagy az anyja állj már sarkadra és vedd el azt a cumit, nehogy már a gyerek mondja meg mi a jó neki, ha a konnektorba nyúlkál azt is hagynád, hát mert szereti, és sír ha nem szabad neki?Persze, hogy nem, akkor?
jesszus miért ne cumisüvegezhetne ha azzal nyugszik el az a kisgyerek,nincs ez sehol előirva,a rossz fogakat örökölhetik a picik,meg hallottam már olyat ahol a pici semmi kárositó dolgot ne kapott,még teát is cukor nélkül,mégis elrohadtak a kis fogacskái a picinek,úgyhogy nem kéne általánositani,mellesleg egyikőtök irta hogy tudja hogy húznak fogat,légyszi irjon privit ,köszi
34 éves anyuka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!